Horoscop 27 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se va păcăli. Banii zboară pe fereastră

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat cele mai importante previziuni ale zilei de 27 august 2024 pentru zodii.

Venus din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Un aspect potrivit pentru a îmbina utilul cu plăcutul, mai ales pe plan amoros. Astrele ne încurajează să încurajăm schimbările, să fugim de efectele blazării și să prețuim detaliile atunci când facem o bucurie persoanei iubite. Nu uitați că Mercur își va opri retrogradarea poimâine! Și că, până atunci, pot apărea multe încurcături. 

BERBEC

Îmbini utilul cu plăcutul, iar dacă astăzi apare un proiect nou, o idee diferită, să nu te fereşti la serviciu şi, dincontră, să te implici.

TAUR

Este o zi în care tu ar trebui să te bucuri de timpul liber, chiar şi o oră, să te bucuri de ceva din copilăria ta, să te răsfeți. Nu aştepta să o facă alţii! Dacă ai copii, petrece mai mult timp cu ei.

GEMENI

Este o zi foarte bună să mai arunci ceva de prin casă, ceva ce nu îţi trebuie şi să îl înlocuieşti cu ceva ce îţi place, dar ceva care să îţi şi servească unui scop. Ţine cont şi de partea practică, dar şi de cea estetică.

RAC

Discursul tău, astăzi, poate să fie nemaipomenit. Prin el poţi cuceri, poţi câştiga şi te poate face şi competitiv ori la locul de muncă, ori într-un alt cerc social.

LEU

Este posibil să te păcăleşti puţin pe plan financiar, dar trebuie să îţi şi cumperi ceva. Este o perioadă foaarte bună să îţi ceri drepturile. Nu vei primi 100% întotdeuna, dar este important să ceri.

FECIOARĂ

Îţi prieşte această perioadă. Trebuie să vezi puţin mai departe şi partea asta vanitoasă, exterioară, dar şi partea asta intelectuală. Nu trebuie să te raportezi la ce e mai jos decât tine, ci la ce e mai sus decât tine, ca să ai de la cine învaţă - cum te îmbraci, cum te comporţi, care îţi este atitudinea în societate.

Previziunile integrale pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel