Horoscop 27 noiembrie-3 decembrie 2023. Această zodie o să aibă neînțelegeri la locul de muncă. Daniela Simulescu: Nu vreți ca viața să fie simplă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu a explicat ce se va întâmpla cu zodia Taurului în această săptămână.

"Venus, guvernatoarea voastră se întâlnește cu nodul Sud în Casa a 6a. După care avem această lună plină în zonele în care nu vă convin, în zona banilor. Aș putea spune că sunt neînțelegeri la locul de muncă, legate de partea financiară, ori ați vrut să primiți o sumă de bani și n-ați mai primit, fie o mărire, fie un bonus sau la locul de muncă aveți de negociat diferite contracte, e neplăcut, vă supărați, vă certați.

Nu știu cum să vă spun, pur si simplu vă lăsați purtați, pentru că Venus se întâlnește iată cu nodul Sud, ceva vă fură, ceva vă atrage foarte mult și știți cum este când ceva îți face rău, iar mintea ta îți spune să nu te duci, iar tu te duci. O să vă duceți acolo unde este o picătură de masochism, nu vreți ca viața să fie simplă, nu vreți ca viața  să fie liniară, deși teoretic voi asta vă doriți tot timpul, ei bine săptămâna aceasta parcă o căutați cu lumânarea. Efectiv acolo unde sunt probleme, pe voi scrie "Eu caut probleme, să vină o problemă la mine".

După care la sfârșitul săptămânii Venus face și Careu cu Pluto, deci are și un moment destul de tensionat din punctul meu de vedere. Țin să vă spun că nu ar strica să stați departe de bârfe, de discuții despre viața personală cu colegii, de discuții legate de bani. Nu exagerați cu nimic în rutina cotidiană, fie alimentație, fie alte substanțe, fie obiceiuri care nu vă fac bine atunci când exagerați", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel