Horoscop 27 noiembrie-3 decembrie 2023. Daniela Simulescu, despre Fecioare: Trageți aer în piept și să aveți răbdare

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la zodia Fecioară.

"Luna plină la voi se petrece pe Casa a 10a. Sunteți printre cei mai afectați, pentru că, iată, și Mercur, guvernatorul vostru face Careu cu Neptun. Nu e o săptămână pe placul vostru, la serviciu este foarte mult haos, șefii una zic, alta fac. Voi credeți când zic ceva și faceți ce vă zic, iar apoi vă dați seama că nu trebuie să se întâmple așa.

V-aș recomanda să aveți dovadă pentru orice vi se transmite. Să nu credeți că dacă vi se spune ceva astăzi, și a doua zi o să fie la fel, pot apărea pe neașteptate alte vești, alte decizii. În ceea ce privește cariera nu este o săptămână plăcută, este stresantă, frustrantă și cumva lipsită de răbdare

Acest Careu a lui Mercur cu Neptun nu vă ajută nici pe plan familiar. Va fi greu să găsiți un echilibru între zona profesională și zona personală. Cu cât o să trageți să găsiți mai repede echilibru, cu atât nu o să-l găsiți. Ce trebuie să faceți? Să trageți aer în piept și să aveți răbdare.

Conjuncția lui Venus cu nodul Sud în Casa a 2a, s-ar putea să apară niște cheltuieli din trecut, facturi neplătite sau în relație s-a întâmplat ceva și trebuie să cheltuiți o sumă de bani importantă. Nu o să vă convină, dar asta este, se întâmplă", a spus Daniela Simulescu, pentru DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel