Horoscop 27 noiembrie-3 decembrie 2023. Daniela Simulescu, despre Gemeni: V-aș recomanda să faceți lucrurile cât mai simplu

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la zodia Gemeni.

"Luna plină se petrece în semnul vostru, din păcate în Careu cu Saturn și din păcate guvernatorul vostru Mercur face și un careu cu Neptun. Nici nu mai contează restul săptămânii pentru voi. Trebuie să fiți foarte serioși, foarte responsabili, să vă asumați lucruri care poate nu ar trebui să vi le asumați voi. O să-i înjurați pe toți printre dinți, de la momentul când o să căutați o parcare până la o discuție cu părinții și până la discuția cu partenerul.

Țin să vă spun că iată, Luna plină la voi se petrece pe axa 1-7, deci cu siguranță toți oamenii din jur sunt factori declanșatori. Pentru că această nouă Lună Plină, iată, e în careu cu Saturn din Casa a 10a, Mercur face careu tot cu Neptun tot din Casa a 10a. Nu idealizați niște oameni la locul de muncă, poate șefii sau niște colegi și pe urmă să fiți dezamăgiți și să nu înțelegeți de ce ați fost atât de blegi să-i credeți, să vă judecați și să vă supărați să vă dați cu stângul în dreptul.

V-aș recomanda să faceți lucrurile cât mai simplu, să aveți un program cât mai stabilit și să nu vă abateți mult de la el. Cum v-ați abătut, vă pierdeți energia și intrați în tot felul de situații alambicate", a spus Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel