Horoscop 27 noiembrie-3 decembrie 2023. Daniela Simulescu: Luna plină de mâine nu este deloc bună pentru Berbec

Luna Plină în Fecioară/ foto pixabay
Luna Plină în Fecioară/ foto pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru Berbec.
 

"Luna plină de mâine nu este deloc bună pentru voi, activează Casa 3-9, iată în Careu cu Saturn, mintea nu vă funcționează, sunteți influențabili, e ceva ce nu vă convine, sunteți foarte suspicioși din păcate. Luptați pentru propria dreptate, considerați că dreptatea voastră este absolută, dar nu prea e așa. V-aș recomanda să aveți mare grijă la drumuri, la planificări și la tot ce înseamnă discuții cu șefii.

Dacă e ceva ce vi se pare nedrept trebuie să aveți grijă cum o spuneți, cum o împachetați. Cojuncția lui Venus cu nodul Sud din Casa a 7-a pentru mulți s-ar putea să vină cu revelații pe plan relațional, să mai stați într-o relație, să nu mai stați. Și acest aspect pot spune că se referă foarte mult și la zona profesională. Poate că dintr-o dată vreți alt parteneriat, o altă afacere sau alți oameni, dar aș face asta mai spre sfârșitul săptămânii, nu la începutul săptămânii pentru că luna plină vă ia puțin mințile și vă supără.

Pentru cei care merg la școală au examene, au de susținut tot felul de prezentări, nu este o săptămână bună, din păcate, este o săptămână bună să învățați. Dacă vi se pare că n-ajungeți la esență, că nu pricepeți șmecheria din spatele ecuației, că alții din jurul vostru învață mai repede, dar vouă parcă vă ia mai mult. Discuțiile cu frații și surorile sunt problematice și de asemenea să știți că tot ce înseamnă discuții despre sănătate", a spus Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel