EXCLUSIV  Horoscop 27 noiembrie-3 decembrie 2023. Previziunile pentru Taur

foto pixabay
foto pixabay

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la zodia Rac.

"Din păcate luna plină se petrece pe axa 6-12 și înainte de a vorbi de restul din harta voastră pentru că o să fiți destul de atrași de familie, de oamenii dragi, vreau să vorbim de voi.

Vreau să vorbim de restabilirea unei ordini, restabilirea unui stil de viață. Această lună plină fiind pe axa 6-12 și în Careu cu Neptun, ce înseamnă? Înseamnă că v-ați calculat greșit stilul de viață, înseamnă că nu ați fost atenți la obiceiurile pe care le aveți. Ar trebui să acceptați că nu sunteți atât de deștepți și mai puteți învăța și altceva, fie că citiți o carte, fie că vă apucați de un curs.

Dacă mâncați un lucru care nu vă face bine, poate de mâine nu mai mâncați. Trebuie să schimbați și trebuie să învățați cu sacrificiul. Sacrificiul este sănătos în anumite limite, dacă aveți tendința să vă lăsați pe voi și pe urmă să vă supărați pe ceilalți că nu vă oferă o oarecare atenție, înseamnă că v-ați sacrificat doar pentru atenție, nu neapărat pentru persoana respectivă. Trebuie să faceți diferența aceasta.

Sănătatea voastră e importantă, stilul de viață și iată nevoia de a învăța. Am o rugăminte pentru voi, gândiți-vă că Venus face conjuncția cu nodul Sud în Casa a 4a, iar tendința voastră o să fie gen "Lasă să fie frumos"/"Hai să mai cumpăr ceva", dar în spatele oricărei dorințe de a acoperi se află foarte multă mâhnire. Cu cât o să dați mai multă atenție, cu atât o să vă faceți mai mult rău.

Nu vă supărați dacă familia nu stă să vă sune, să vă scrie, lăsați oamenii să-și vadă de treaba lor. Pentru voi e important să sacrificați pentru propria ființă", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel