Horoscop 27 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va face o schimbare la serviciu. Te-ai săturat să muncești mult pe bani puțini!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Petrecem ultimele zile cu Lilith în semnul Leului. S-ar putea ca aceia cu marcaj fix în astrogramele natale să simtă că trebuie să facă ceva pe ultima sută de metri. Și se pot gândi la la unele alegeri riscante și scandaloase. 

BERBEC

Este important să ai grijă de sănătatea ta, dar şi de sănătatea celorlalţi. Dacă ştii că au probleme şi nu se duc la doctor, poate mai insişti puţin.

TAUR

Trebuie să fii mai serios şi să te bazezi mai mult pe ce se întâmplă aici, acum, nu pe viitor. Nu sta să trăieşti agăţat de viitor.

GEMENI

Profesional, se întâmplă tot felul de schimbări, vi se dă responsabilitate, dar pare că doar responsabilitate şi nu banii pe care îi meritaţi. Simţiţi că nu creşteţi acolo unde sunteţi şi trebuie să faceţi o schimbare.

RAC

Vă daţi peste cap pentru oricine, mai puţin pentru voi. Insistaţi foarte mult că aşa e corect, aşa e drept, dar cumva... Totul trebuie să plece de la voi.

LEU

Trebuie să vă daţi seama că nu este important să depindeţi de nimeni şi de nimic. Să fiţi într-o relaţie, să fiţi în nişte parteneriate..., dar într-un mod sănătos. Nici victima nici agresorul nu au de câştigat.

FECIOARĂ 

Relaţiile la voi se bazează acum pe alte criterii. Dacă simţiţi că nu vă iese o relaţie, este pentru că nu trebuie. Nu forţaţi nimic, lăsaţi timpul să decidă şi timpul va ştii el cel mai bine când să ia o decizie pentru voi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel