EXCLUSIV  Horoscop 28 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se ceartă cu familia. Ai grijă la furie!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 28 august, Mercur retrograd face o Conjuncție cu Pallas în semnul Fecioarei. Mercur guvernează comunicarea în toate formele sale, inclusiv vorbirea, scrisul, ascultarea și exprimarea în general. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei. Mercur, gândirea pe termen scurt, se întâlnește cu Pallas, gândirea pe termen lung/strategia, în semnul logicii. Deci este un aspect nemaipomenit pentru a relua idei mai vechi astfel încât să le dăm viață. Și pentru a stăpâni haosul. 

BERBEC

Multe situaţii de la serviciu care vă iau prin surprindere, care se întorc. Vă enervează, va stresează, dar trebuie să depuneţi efort pentru a le rezolva. Nu se va întâmpla de la sine.

TAUR

Trebuie să munciţi şi să nu comentaţi foarte mult. Este foarte importantă munca, astăzi.

GEMENI

Multă furie în discuţiile cu apropiaţii, cu familia. Nu aveţi niciun cuvânt de spus, trebuie să învăţaţi să le gestionaţi, să le procesaţi.

RAC

Veţi fi pus pe jar cu familia. Apar situaţii în care vor trebui duse nişte negocieri.

LEU

Este nevoie de alte planuri pe zona financiară, alte strategii, alte negocieri. Este nevoie să mai tăiaţi din cheltuieli pentru că vor trebui introduse altele.

FECIOARĂ 

S-ar putea să vă mai dispară nişte bani sau să cheltuiţi voi mai mult pentru că vă doriţi. Veţi fi foarte înţelepţi astăzi. Puţin înceţi, dar foarte, foarte înţelepţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel