EXCLUSIV  HOROSCOP 28 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. VICTIMIZAREA nu vă ajută azi dacă aveți această zodie

Sursă foto: Pexels (Stephen Andrews)
Sursă foto: Pexels (Stephen Andrews)

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus va face poimâine conjuncția cu Pluto, iar mâine cu Marte. Vedeți că ceea ce vă doriți voi zilele acestea, echilibrul, exact pe ăla nu îl aveți. Nu îl aveți și efectiv, cu cât trageți mai mult de voi, cu cât încercați, cu cât scrâșniți din dinți, cu atât n-o să fie echilibru. Singurul lucru pe care vi-l pot recomanda în aceste momente este să aveți grijă la stilul de viață. Dacă la serviciu sau în familie sunt multe evenimente neplăcute, găsiți-vă voi clipele în care să stați cu voi și să vă liniștiți. 

Horoscop SCORPION

E o perioadă bună, dar nu vă așteptați la minuni. Și astăzi, pentru că ne pregătim de luna nouă de mâine care se va petrece în casa a cincea, minunat din perspectiva mea, nu înseamnă că gata, se întâmplă ceva miraculos, ci veți avea o senzație că mergeți bine, ați ales calea cea dreaptă și că aveți încredere în voi. 

Horoscop SĂGETĂTOR

V-aș recomanda zilele acestea, chiar și astăzi, chiar și mâine, să vă uitați prin casă și să vă dați seama ce ați putea face mai bun. Un scaun, o față de masă, să reparați o galerie, să schimbați un bec, să puneți altă lustră. Aveți nevoie de ceva, ca atunci când intrați în casă, să vi se umple sufletul. 

Horoscop CAPRICORN

V-am tot spus, încă îi mai aveți pe Venus și pe Marte în semnul vostru, se vor întâlni cu Pluto și vă vor arăta rezultatele acțiunilor voastre din cel puțin ultimele două luni. Unora le va conveni, unora nu le va conveni, tu știi ce e mai important în viața ta. Cert este că până la finalul săptămânii aveți în continuare acest marcaj destul de puternic și vă poate împinge, tot acest marcaj de Venus-Marte în Capricorn, poate scoate la suprafață super puteri de care nu știți și pe care să le puteți folosi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Tendința de a cheltui pe lucruri extravagante nu este una  bună acum. V-aș recomanda ca pe luna nouă de mâine și aspectele zilei, mai ales că Mercur se întâlnește cu Saturn și vă fixează pe o idee. Dacă vă fixează pe o idee legată de a investi ceva, a cumpăra ceva, vedeți că poate serviciul respectiv să nu coste mai puțin în altă parte, să nu îl cumpărați fără puțin ajutor, sau fără a cere niște detalii înainte.

Horoscop PEȘTI

Vă pregătiți de luna nouă de mâine, sunteți în ape tulburi, s-ar putea să vă victimizați mai mult decât este cazul, vedeți doar negru în față, deși pe alocuri sunt și punctulețe de alb, voi puneți foarte mult preț pe partea neagră. Vedeți că victimizarea, astăzi, nu vă ajută cu nimic, vă ține doar într-o băltoacă de imaturitate. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel