EXCLUSIV  HOROSCOP 28 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți grijă la cheltuielile emoționale

Sursă foto: Pexels (Tim Douglas)
Sursă foto: Pexels (Tim Douglas)

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Ați putea folosi ziua să vă puneți niște intenții legate de zona profesională. Poate aveți un serviciu cu sens, cu vocație, un serviciu care să vă placă. Dacă nu sunteți în locul potrivit, poate găsiți o șansă să plecați de acolo sau poate treceți la muncă, astfel încât să plecați de acolo. Nu vă ajută victimizarea azi, ci vă ajută când vă agățați de absolut orice șansă. 

Horoscop SCORPION

Luna nouă se petrece în casa a cincea și are legătură cu vindecarea copilului interior, are legătură cu emoțiile voastre, cu nevoia de afecțiune, de atașament, de iubire și vă povesteam că atunci când vorbim de casa a cincea, atunci vorbim și de copii. Poate fi o perioadă foarte bună să vă gândiți că vreți copii sau nu. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Puteți găsi casa visurilor voastre, vă puteți muta într-un loc mai bun sau se poate întâmpla, acolo unde stați, ceva care să nu vă convină, dar doar așa puteți să schimbați, să vă mutați și să căutați altceva. E cazul să găsiți ceva care să vă placă prin casă, să vă facă să vă simțiți bine. 

Vezi și: Horoscop 2 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie renunță la anumiți prieteni din viața ei. Trădările sunt aproape!

Horoscop CAPRICORN

E o zi bună de iertare, să vă împăcați cu cineva, să sunați pe cineva pe care nu ați mai auzit de mult timp și o zi bună în care să ascultați. Astăzi, dacă veți asculta, veți vedea că empatia și toleranța vă vor fi foarte apreciate, atât de persoanele dragi, fie frați, verișori sau rude, cât și cu cei care discutați

Horoscop VĂRSĂTOR

Vă invit să fiți atenți la cheltuielile pe care le faceți astăzi, să nu fie făcute pe fond emoțional, să nu fie făcute să umpleți un gol, ci mai degrabă să fie făcute să monetizați ceva sau să arătați lumii ce ați construit în ultimul timp. Fie vă îmbrăcați altfel, fie vă cumpărați un curs, un workshop. Aveți grijă la cheltuieli, să nu fie făcute într-un mod dezorganizat și doar ca să vă umpleți un gol sufletesc. 

Horoscop PEȘTI

Ce să vă spun, sunteți protagoniștii, actorii principali, însă în același timp puteți să fiți nu neapărat personajul bun, ci și personajul rău. Depinde de voi cum alegeți ziua. Puteți să fiți personajul bun în a accepta ceea ce vi se întâmplă și a mulțumi universului că aveți un loc de muncă, că aveți ce mânca, că stați sub un acoperiș. Și dacă nu le aveți, puteți să sperați, pentru că e o zi bună pentru asta. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel