EXCLUSIV  Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie. Daniela Simulescu, recomandare importantă: Să nu faci tu mai mult scandal decât există. Nu are rost

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Zodia pentru care săptămâna viitoare este una în care trebuie să împace ”și capra, și varza”. 

”Vine și finalul lunii octombrie, urmează și Halloween-ul pentru cei care îl sărbătoresc. Avem noi alte sărbători, nu mai avem nevoie și de altele aduse de prin alte locuri. Cumva și astrele au așa în vedere niște fantome ale trecutului sau niște stări interioare mai puternice, că doar ați văzut în ultima săptămână ce s-a întâmplat. Să vedem ce se va întâmpla și la noi peste câteva săptămâni. Țineți-vă foarte bine, căci toate cele trei zile de alegeri vor fi marcate de retrogradarea lui Mercur în Săgetător, pe are îl are România în harta natală de la 1 decembrie 1918. Eu o să mă distrez foarte tare în perioada alegerilor, cu Mercur retrograd este distracție, iar când este și în Săgetător, distracția e și mai și. (...) Săptămâna viitoare este plină, plină de evenimente. Plină și destul de zăpăcită. Este o perioadă destul de zbuciumată, atât la nivel personal, pentru că mai toate semnele sunt prinse undeva, la ananghie, dar și la nivel mondial pentru că Marte intră în Leu”, a declarat Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens în emisiunea în care a prezentat horoscopul pentru săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie. 

”Ne așteptăm la un careu între Venus și Saturn și un trigon între Marte și Neptun. Acestea se vor petrece mâine. Careul dintre Venus și Saturn, pe plan amoros nu este deloc bun. Și nici pe planul alianțelor, din păcate, pentru că este foarte multă neîncredere, sunt dubii, iar în același timp este și o stimă de sine foarte scăzută, așa că mâine, dacă vă spune partenerul ceva, nu o luați foarte personal, nu faceți tot felul de scenarii, că nu are rost. Venus este în Săgetător, vrea să fie optimist, dar Saturn în Pești îi dă două palme și îl trezește. Acum nu trebuie să cazi de tot, ci mai degrabă să încerci să navighezi, să își dai seama: ce este în capul meu, ce este în sufletul meu și ce este pe bune. Să nu avem tendința de a spune: Da, m-a certat, dar mă și iubește.

Tot mâine, cu acest careu dintre Venus și Saturn, să știți că partea financiară poate fi destul de afectată. Mâine avem și un trigon între Marte și Neptun, să ne facă să visăm, să pictăm viitorul și lumea în care trăim într-un mod, din punctul meu de vedere, foarte idealist. Neptun aduce iluzii”, a mai spus Daniela Simulescu.

Berbec / Ascendent în Berbec

”Marte, guvernatorul tău se apropie de o schimbare, și din păcate opoziția cu Pluto nu prea te va ajuta. Pentru că vei simți că ești ținut pe loc, ai impresia că niște forțe exterioare te țin și ești obligat, dar adevărul este că trebuie să te confrunți cu propria furie și frustrare. O să fierbi și este posibil să apară și probleme în familie, pe care tu nu le-ai planificat, așa se întâmplă, viața ți le dă când te aștepți mai puțin. Toate planurile tale sunt date peste cap, programul o ia razna. Trebuie să împaci și capra, și varza. Principala recomandare este să nu faci tu mai mult scandal decât există, după care, nu intra în luptă cu nimeni, mai ales în sânul familiei. Nu are rost. Și pentru că Marte face opoziția cu Pluto, din casa a X-a, a carierei, e posibil ca și unele decizii ale șefilor, ale persoanelor cu autoritate să nu își convină. Și să ai impresia că: nici la serviciu nu îmi convine nimic, nici acasă nu îmi place nimic, și să nu fi prins între două echipe, pe teren.

Ce trebuie să mai reții este faptul că intrarea lui Mercur în casa a IX-a te va ajuta să iei deciziile corecte. Dar, atenție, că la un moment dat vei reveni asupra lor, pentru că Mercur va retrograda. Sunt susținuți cei care vor să studieze, să călătorească, să învețe lucruri noi, să citească, să își deschidă mintea, să vorbească cu oameni mai deștepți, să asculte de la ei. Cumva, cred că tot patosul din sânul familiei sau problemele care apar pe planul gospodăriei, treceți mai ușor peste dacă veți citi, dacă veți călători, să interacționați să vi se ofere și alte perspective, nu trebuie să vă pese doar despre partea asta animalică din voi, căci asta face Marte în  Rac, în casa a IV-a, scoate din voi partea animalică, dar ea trebuie depășită”, a mai spus Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel