EXCLUSIV  Horoscop 29 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii sunt CONFUZI

Pexels / Horoscop 29 noiembrie
Pexels / Horoscop 29 noiembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Iată că Marte iese din semnul vostru zilele acestea, Mai scăpați așa puțin de asprime, de agresivitate, de grabă, de frică, bineînțeles. Cât a fost Marte acolo, ați avut nevoia de a acționa, dar nu știu câte acțiuni ați făcut, sau câte decizii ați luat. Acum Marte va intra în casa a II-a, unde este și Soarele și sectorul financiar va deveni foarte important. Soarele în careu cu Saturn de mâine, poate provoca niște cheltuieli care să vă supere sau să vă țină foarte îngrijorați. 

Horoscop SCORPION

Soarele este în semnul vostru, face careu cu Saturn, deci stați acasă, odihniți-vă. Altfel, orice tentativă de a trage de voi, de a exagera, de a trece o limită, o veți resimți, o veți somatiza într-un foarte mare fel. Bineînțeles, nu o să mai aveți energie nici pentru voi, nici pentru cei mai dragi oameni din jurul vostru. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Soarele este în casa a XII-a, face careul cu Saturn. Vedeți voi, eu aș avea grijă la ce reproșuri face zilele astea, sau ce regrete mă pândesc, sau ce amintiri îmi dau târcoale, sau ce suspiciuni am, pentru că multe suspiciuni vi le provocați voi, tocmai ca să arătați că uite ce mi-a zis ăla sau uite ce mi-a făcut ăla, adică să vă puneți în postura asta de victimă. Vedeți zilele acestea să nu exagerați. 

Horoscop CAPRICORN

Soarele este în casa a XI-a. Vedeți că unele dintre planurile pe care vi le-ați făcut zilele acestea nu se pot ține. Și voi cum sunteți foarte serioși și responsabili în aceste momente s-ar putea să vă supărați poate pe niște oameni care au provocat anumite distensiuni, anumite schimbări, anumite ajustări. Va intra și Marte acolo și v-aș recomanda să aveți grijă dacă aveți de gând să începeți un conflict, pentru că acel conflict s-ar putea să fie mai mare decât v-ați așteptat. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Soarele este în casa a X-a, în careu cu Saturn din Semnul vostru. Veți dori să vă demonstrați autoritatea, veți dori să demonstrați cine sunteți, cum sunteți, ce puteți și ce veți putea, doar că nu vă atrageți bine situațiile, nu faceți asta cu cine trebuie. Recomandarea astrelor este să nu vă certați cu oamenii în vârstă, mai autoritari, să nu încercați să păreți mai deștepți sau mai autoritari, nu e cazul să primiți validarea altora zilele acestea, totul ar trebui să pornească de la validarea interioară. 

Horoscop PEȘTI

Pentru voi, Soarele este în casa a IX-a, în careu cu Saturn. Bineînțeles, aveți niște îndoieli, va intra și Marte acolo, vă puneți mult pe întrebări, nu înțelegeți ce mai este corect, auziți tot felul de știri, tot felul de articole, tot felul de vești, lumea vp spune tot felul de lucruri, citiți și voi, vă documentați și nu mai știți în cine să credeți. Sunt câteva zile în care efectiv deveniți foarte confuzi. Când avem asemenea zile, cel mai bine e să ne ocupăm de cotidian. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel