EXCLUSIV  Horoscop 29 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care "face curățenie" în viața ei. Decizii radicale

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Sunt ultimele zile de Marte în Balanță, Marte care se va muta în semnul Scorpionului din 31 octombrie. Veștile nu sunt însă bune. Iată ce a atenționat astrologul Daniela Simulescu: 

”Marte va tranzita semnul Scorpionului în perioada 31 octombrie - 13 decembrie. După ce a stat în Balanță și i-a obligat pe toți să negocieze, nu neapărat ca la carte, iată că planeta acțiunii se va muta în semnul extremist și strategic al Scorpionului. Știți cum își va găsi Marte puterea și motivația pentru a lupta? Care îi vor fi armele? Durerea. Suferința. Moartea. Criza. Trădarea. Pierderea. Doar trecând prin ele, Marte va reuși să câștige. Altfel nu. Oricât de cinic ar suna (Marte în Scorpion loves it!), vă invit să folosiți tot ce se va întâmpla în perioada următoare nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a ieși învingător, mai puternici față de varianta voastră de acum câteva luni. Că... cale de întoarcere nu mai există, nici la nivel individual, și mai ales la cel colectiv!”

BERBEC

Te vei îndoi puţin de resursele tale pentru planurile de viitor. Treci de la zona de relaţionare, la zona de retragere. Weekendul acesta nu vei mai avea chef de nimeni. Vei dispreţui orice este superficial şi vei încerca să arunci tot ce este degeaba în viaţa ta. Vei deveni chiar radical, vei lua decizii care s-ar putea să îi afecteze pe cei din jurul tău.

TAUR

Astăzi, profesional, ai grijă să nu te cerţi cu şefii, să nu te pui într-o postură în care întâlneşti oameni care să îţi înfrângă toate dorinţele, toate visurile. Relaţia în care te afli va trece printr-o perioadă de ajustare. Apar discuţii, presiuni şi încerci să îl schimbi pe celălalt. Nu trebuie, pentru că vei declanşa un conflict mult mai mare.

GEMENI

Faceţi pe cât posibil dacă se poate să nu intraţi în conflicte cu colegii. Acasă, s-ar putea să apară momente în care să vă enervaţi, astăzi, să îi grăbiţi pe cei din jurul vostru, să intraţi în panică. 

RAC

Este un weekend interesant mai ales pentru cei care au copii. Multă energie consumată, timp, resurse. Cei care nu mai au copii sau au dar sunt mari, sunt plecaţi, vă veţi îndoi de iubirea voastră, de modul în care iubiţi sau de modul în care sunteţi iubiţi. Ai tendinţa de a-i testa pe cei dragi pentru că ai nişte frici interioare.

LEU

Vor avea loc tot felul de negocieri legate de casă în care locuiţi. Sunt tot felul de situaţii care nu va lăsa să aveţi o viaţă liniştită şi liniara. Îmbunătăţiţi ceva în mediul în care locuiţi şi nu vă certaţi. 

FECIOARĂ 

Aveţi grijă la drumuri, la proceduri, chestiuni administrative, la tot ce înseamnă parte juridică. Aveţi grijă ce spuneţi pentru că ale voastre cuvinte, mai ales la serviciu, s-ar putea să fie mai aprige decât v-aţi fi gândit. Oamenii este posibil să vă privească într-un mod nepotrivit şi să urmeze nişte repercusiuni.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel