Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Fecioarele se vor confrunta cu niște cheltuieli. Daniela Simulescu: V-aș recomanda să aveți un buget de risc

Horoscop 3-9 aprilie, 202. Fecioarele se vor confrunta cu niște cheltuieli. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 3-9 aprilie, 202. Fecioarele se vor confrunta cu niște cheltuieli. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară. Mercur, guvernatorul vostru, se mută într-un loc bun care vă place și vă priește. Pentru că se mută în Casa a IX-a, veți ști să vă ocupați și de partea abstractă a vieții, să emiteți anumite păreri, să faceți analize, să faceți statistici, adică veți ști să și sintetizați.

Săptămâna ce urmează veți ști să vorbiți și cu niște oameni importanți, în funcții cheie, deoarece aveți o capacitate de adaptare nemaipomenită. Și chiar dacă Mercur va face careu cu Pluto, să ne aducem aminte că va face și sextilul cu Saturn. Aveți disponibilitate de a vă raporta, de a învăța și de a da mai departe. E un lucru bun! Luna plină la voi se petrece pe Axa a 2-a, pe parte financiară.

La sfârșitul săptămânii vă veți confrunta cu anumite cheltuieli provocate de alții, dar la care va trebui să participați. Nu-i plăcut? Eu v-aș recomanda ca, încă din primele zile, să aveți să aveți un buget de risc”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel