Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Leii, sfătuiți să-ți spună părerea. Daniela Simulescu: Implicați-vă, fiți acolo!

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Leii, sfătuiți să-ți spună părerea. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Leii, sfătuiți să-ți spună părerea. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Leu sau cei cu ascendent în Leu. Ei bine, Mercur intră în clasa a X-a. Ce se întâmplă când Mercur intră în clasa a X-a? Păi de când ați așteptat voi niște discuții, niște analize, niște decizii? În sfârșit se întâmplă, dar se întâmplă puțin, pentru că Mercur va retrograda și o să se amâne iarăși. Dar primele zile veți ziceți că l-ați prins pe Dumnezeu de picior, după care veți fi puși iar în banca voastră. Dar nu trebuie să vă frustrați că nu e despre voi, se întâmplă pentru că așa e viața.

Da, dar altfel discuții cu șefii, prezentări, luați cuvântul, spuneți-vă părerile, implicați-vă, fiți acolo! Chiar dacă nu primiți pe moment tot ce vă gândiți voi. Cu Mercur în clasa a X-a, vă invit să vorbiți mult, mai ales la nivel profesional. Dacă aveți de susținut un examen, e o perioadă nemaipomenită.

Iar luna asta plină din Balanța, de la sfârșitul săptămânii, e importantă pentru cei care merg într-o călătorie sau care au ceva de studiat și au un examen de dat. Axa III - IX este și despre cunoaștere, și despre călătorie”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel