EXCLUSIV  Horoscop 3 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să stea departe de problemele altora. Ai grijă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"În seara aceasta avem prima Lună Nouă a anului 2022, în semnul Capricornului. Un moment nemaipomenit de a ne alege planurile pentru perioada următoare. Semnul Capricornului vorbește despre longevitate, structură și disciplină. Și pentru că Luna Nouă este în trigon cu Uranus și în casa a 5-a a astrogramei momentului, v-aș invita să vă faceți planuri care nu au nicio legătură cu ce ați învățaț la școala, cu regulile societății(să fii așa și pe dincolo/carieră) sau cu presiunile familiei(casă, căsătorie, copil etc). Ci cu dorințele voastre profunde, cu autenticitatea, cu echilibrul trio-ului MINTE-TRUP-SUFLET. Și care bineînțeles să fie tangibile. Ex: min 10000 pași/zi, max 1h/zi de social media, 10 min meditație/zi etc.)” a scris Daniela Simulescu, duminică seară, 2 ianuarie 2022, pe Facebook. 

BERBEC

Pentru a nu sta să te enervezi pe toată lumea, astăzi, ar fi bine să te ţii de muncă prin casă, de curăţenie, de muncă la serviciu. Nu te implica în treburile altora.

TAUR

Eşti precum un bureţel şi, încă de astăzi, vei dori să fii mai ascultător decât vorbăreţ. O zi ca aceasta îţi prieşte cel mai mult. Stai în banca ta şi vezi ce primeşti. O zi bună pentru a rezolva chestiuni administrative.

GEMENI

S-ar putea să începi anul cu nişte cheltuieli, cu nişte facturi de plătit. Astăzi, ai multă energie în acest sens.

RAC

Vorbeşti foarte mult cu oamenii din jurul tău. Există un ping-pong permanent în viaţa ta, astăzi.

LEU

Muncă, muncă, muncă. Zilele acestea sau chiar astăzi, munca vă ajută în tot ce ţine de disciplină, de aruncat lucruri vechi, de făcut alte obiceiuri de viaţă. Conceptul de muncă este salvator pentru voi, zilele acestea.

FECIOARĂ 

Dacă v-aţi îndrepta atenţia către lucrurile frumoase din viaţa voastră, bine ar fi. Dacă veţi sta în nervi, agitaţie, nu veţi reuşi nimic. Preocupaţi-vă de lucrurile frumoase. Trebuie să vă răsfăţaţi, astăzi. 

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel