EXCLUSIV  HOROSCOP 3 ianuarie 2022 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Surpriză plăcută pentru o zodie

HOROSCOP 3 ianuarie 2022 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Surpriză plăcută pentru o zodie/ pexels
HOROSCOP 3 ianuarie 2022 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Surpriză plăcută pentru o zodie/ pexels

HOROSCOP 3 ianuarie 2022. Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile zilei pentru zodii. 

HOROSCOP 3 ianuarie 2022. ”Luni, 3 ianuarie. Prima zi a săptămânii e ursuză. Am avut ieri luna nouă în Capricorn, dar și astăzi este luna în Capricorn și se apropie de Venus, de Pluto, e nebunie ce e acolo cu atâta energie de Capricorn. Ca urmare o să fim ursuzi, taciturni, introvertiți, ne enervează orice, ne doare capul, avem migrene de la energie, de la agitație” atrage atenția astrologul Daniela Simulescu. 

Citește și: EXCLUSIV  Horoscop 3 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să stea departe de problemele altora. Ai grijă!

Iată previziunile pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești: 

HOROSCOP 3 ianuarie 2022 Balanță

Dacă vă întoarceți la serviciu, încercați să nu stați peste program. Duceți-vă acasă și odihniți-vă. Stați mult în pat, dormiți, relaxați-vă. 

HOROSCOP 3 ianuarie 2022 Scorpion

De la începutul săptămânii, din primele ore, trebuie să vă ocupați timpul cu ceva, orice. Administrativ, drumuri multe, discuții, răzgândiri. S-ar putea ca răzgândirile să vă aducă și ceva bun. 

HOROSCOP 3 ianuarie 2022 Săgetător

Se mai duc din bani. Veți trage să nu se ducă, dar nu aveți ce face. Marte este la voi în vizită, consumați-vă energia eficient ca să nu fiți agresivi și furioși. 

HOROSCOP 3 ianuarie 2022 Capricorn

Aparent, este o zi normală, dar dacă stați așa seara și vă gândiți la ce veți realiza astăzi, s-ar putea să aveți o surpriză plăcută. Luați-vă în considerare altfel, luați-vă în serios, să vă placă de voi, stați așa să vedeți cum vă simțiți. 

HOROSCOP 3 ianuarie 2022 Vărsător

Lene, epuizare, sunteți fără chef, morocănoși, abia vă mișcați, visați, sunteți într-o lume paralelă astăzi. 

HOROSCOP 3 ianuarie 2022 Pești

Profesional, începeți în forță, destul de bine. E o zi nemaipomenită să luați legătura cu prietenii. 

Youtube video image

Influența lui Jupiter în Pești. Șase ZODII care se bucură de SUCCES

Jupiter în Pești va influența mare parte din anul 2022. A intrat în acest semn în ultimele zile ale anului 2021, în 29 decembrie, și are o influență extraordinară pentru șase zodii. 

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel