EXCLUSIV  Horoscop 30 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții în familie pentru o zodie. De data asta, spui lucrurilor pe nume

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat cele mai importante previziuni ale zilei de 27 august 2024 pentru zodii.

Venus din Balanță face un trigon cu Pluto retrograd din Vărsător. Acest aspect aduce profunzime și intensitate deosebită sentimentelor și oricărei pasiuni. Deși acest aspect este în teorie unul favorabil, are și o latură întunecată. De ce? Pentru că predispune și la lupte de putere, gelozie și control asupra persoanei iubite. 

BERBEC

Nu ar strica să faci anumite demersuri pentru educație, pentru îmbunătăţirea ta, pentru progres sau să faci anumite drumeţii, excursii, să călătoreşti mai des.

TAUR

Te vei ocupa cu foarte mare drag de gospodărie. În weekendul acesta, chiar eşti încurajat să mai schimbi ceva pe acolo, să mai faci curăţenie, să mai faci spaţiu, să mai cumperi alte produse.

GEMENI

Muncă, muncă, familie, familie, dar hai să mai facem şi ceva ce ne place. În weekend, hai şi la un film, hai şi la un teatru, hai şi la un concert, hai şi la cumpărături. Trebuie să faceți şi ceva care să vă facă inima să zburde.

RAC

Este o perioadă nemaipomenită pentru aceia care îşi doresc să stea de vorbă cu familia pe anumite subiecte mai spinoase. Dacă altădată fugeaţi, vă era frică de reacţiile celor din jur, s-ar putea ca de data aceasta să aveţi puterea de a comunica într-un fel de a-i face să vă asculte, să vă înţeleagă şi să rezolvaţi nişte probleme. Cumva, aceste probleme au şi un substrat financiar. În perioada următoare, faceţi tot posibilul să nu vă puneţi în postura de victimă.

LEU

V-ar prii să vă exprimaţi mai mult în scris, în vorbit, în mişcare. Trebuie să vă faceţi văzuţi. Nu staţi în tăcere, liniştiţi! Citiţi mult, învăţaţi, studiaţi, fiţi curioşi!

FECIOARĂ

Nu ar strica să staţi în weekendul acesta şi să meditaţi puţin. Puţină introspecţie nu strică. V-ar prii extraordinar de mult să ascultaţi mai mult decât să vorbiţi şi, cu cât învăţaţi să ascultaţi, cu atât veţi avea mai multe avantaje.

Previziunile integrale pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel