EXCLUSIV  Horoscop 30 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se gândește la dragoste și bani. Nu forța nimic! Va fi vai și amar

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 30 august, Pallas din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Aspectul acesta vrea să ai planul de a nu avea un plan concret. Adică să fii pregătit pentru orice schimbare surprinzătoare din punct de vedere financiar. Dar pentru asta ai nevoie totuși de o siguranță. Astfel încât să poți lua decizii la care alții nici nu s-ar fi gândit. Cu alte cuvinte, să ai puterea să te joci cu necunoscutul. 

BERBEC

S-ar putea să îţi treacă prin faţa ochilor foarte multe faze legate de dragoste şi de partea financiară. Nu forţa nimic! Nu îţi va ieși! Mai ai răbdare câteva zile.

TAUR

Aveţi nevoia să vă găsiţi un punct în care să vă centrați. Până vă calmaţi, până vă echilibraţi, duceţi-vă acolo, în colţişorul respectiv. Găsiţi-vă o ancoră, chiar dacă sunteţi la serviciu, nu neapărat acasă.

GEMENI

Aveţi un exces de zel. Când exageraţi ceva, vă veţi duce şi veţi povesti şi cu mai multă exagerare. Aşteptaţi-vă la reacţii mai ciudate în jur.

RAC

V-aţi făcut planuri, aţi visat, nu s-a întâmplat şi acum ziceţi "lasă, dacă tot am pus bani pentru asta, îi cheltuiesc eu". Nu îi faceţi chiar zob, că, până la urmă, voi aţi muncit pentru ei şi v-aţi chinuit.

LEU

Răgaz nemaipomenit pentru a vă aduce aminte de un jurnal al relaţiilor, al modului în care vă comportaţi într-o relatie, a modului în care îi acceptaţi pe ceilalţi în viaţa voastră. Veţi ajunge la concluzia că iubirea nu este ca în filme şi, dacă vreţi să o trăiţi, presupune anumite sacrificii şi anumite schimbări.

FECIOARĂ 

Câţiva dintre cei care mă ascultă cu siguranţă au trecut prin evenimente mai neplăcute, dar care i-au pus pe gânduri, mai ales când discutăm despre relaţii indisponibile. Una este atracţia, alta este compatibilitatea.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel