EXCLUSIV  Horoscop 30 martie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ești gata să PUI CAPĂT unui capitol din viață

Sursă foto: Pexels (Valeria Ushakova)
Sursă foto: Pexels (Valeria Ushakova)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Știți ce faceți voi? Dacă nu merg lucrurile, nu contează, muncesc mult și muncesc, și stau, și muncesc, și ajung seara acasă și tot sunt nefericit, tot nu îmi convin lucrurile din jurul meu. Oare de ce muncesc atât de mult? Ca să fug, ca să evit, ca să mă fac că totul funcționează de minune. Și când colo, nu funcționează, fuga nu ajută la nimic, ci te face să te adâncești și mai mult în problemele pe care le ai, iar asta este una dintre zilele care o să îți arate această chestiune. 

Horoscop SCORPION

Pe voi munca vă ajută, ba chiar vă recomand. Dacă la serviciu se întreabă ”cine poate să se ocupe”, voi să răspundeți și să vă oferiți să sunați, să întrebați și să fiți curioși. Munca pe voi vă ajută foarte mult astăzi. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Ceva din interiorul vostru vă spune să stați mai mult pe acasă, să dormiți mai mult, să vă odihniți mai mult, să stați în brațele partenerului. Fă chestii din astea de om, nu mai fi atât de roboțel. Ceva din voi consideră că trebuie să vă arătați lumii și trebuie să vă vadă oamenii cumva, să vadă că sunteți capabili și în stare. Pe de o parte ai vrea să stai mai mult în spate, pe de altă parte vrei să demonstrezi și ai o tensiune interioară permanentă astăzi. 

Horoscop CAPRICORN

Astăzi vorbiți și lăudați-vă și spuneți ce sunteți în stare să faceți și permiteți-vă să vă înfloriți în CV, chiar dacă mergeți la un interviu, chiar dacă mergeți undeva și vreți să îi spuneți omului ce faceți. Nu vă lăudați la modul prin a vă victimiza, ci să fiți reali, obiectivi și să puneți ”da, am făcut asta”.

Horoscop VĂRSĂTOR

Ne apropiem de această Lună Nouă în casa a treia care poate fi o definiție pentru ”ia-ți catrafusele și pleacă”. Poate fi la propriu sau figurat. Ia-ți catrafusele și pleacă de la un loc de munca, dintr-o relație, dintr-o locuință, dintr-o țară, dintr-o colaborare, dintr-o prietenie, dar tu te pregătești acum, te pregătești să schimbi ceva din acest punct de vedere și n-ar strica să folosești ce au făcut alții, să cauți. Nu înseamnă că și tu vei face la fel, dar ai nevoie de înțelepciunea altora astăzi. 

Horoscop PEȘTI

Tu ai face bine astăzi să nu îi asculți pe ceilalți. Să recunoști că sunt și ei acolo, că și-au trăit și ei viața, dar viața lor nu e viața ta. Nu este ziua în care să te bazezi pe alții, pentru că unii dintre oamenii aceștia nu trăiesc din pantofii tăi și s-ar putea ca experiențele lor să fie foarte toxice pentru tine. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel