EXCLUSIV  Horoscop 30 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia prinsă între viața din trecut și cea din prezent. Decizii importante

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.
 

”E un moment de revelație în contextul amoros, un moment de detașare, când îți poți da seama de adevărul pe care n-ai vrut să-l vezi în relația în care ești. O conjuncție Venus- Saturn ne poate ajuta să închegăm o relație, un parteneriat, o colaborare, ne poate ajuta să fim maturi și să ne dăm seama că iubirea nu e ca în filme, cu fluturași, floricele, ci vine cu maturitate în spate, cu acceptarea a ceea ce suntem, nu cu încercarea de a înfrumuseța, de a distorsiona, de a pune un filtru.

O conjuncție Venus, care ține de feminitate, de iubire, de relație, cu Saturn, care este obiectiv, dur, real, ia toate filtrele pe care le-ați pur relației. Vă dați seama nu neapărat de celălalt, ci de voi, e nevoie de a vă calcula bine pașii într-o relație. (...) Conjuncția Venus- Saturn ține foarte mult și de negocieri.” a anunțat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

BERBEC

Vei simţi primăvara cu adevărat după data de 1 aprilie. Te simţi puţin epuizat, simţi că vrei să ieşi din hibernare. Nu ai chef de toată lumea, nu ai chef să le scrii tuturor. Eşti foarte selectiv.

TAUR

Ziua este pur profesională. Multe chestiuni de rezolvat, facturi de plătit, contracte de încheiat, plângeri, sesizări. Ocupaţi-vă de lucrurile acestea şi să nu aveţi alte aşteptări de la această zi.

GEMENI

Vei fi mai deschis, mai receptiv şi mai avid după informaţie. Atâta timp cât nu stai să cauţi informaţii negative, este perfect.

RAC

Sunt zile minunate în care să iei decizii prin care să schimbi statutul. Vei deschide poarta dintre trecut şi viitor. Îţi vei da seama ce vrei să iei cu tine din trecut şi ce vrei să duci înainte. 

LEU

Fii atent la momentele în care încerci să obții ceva de la celălalt şi nu îţi dă. Poate că vrei mai multă atenţie, afecţiune. Nu le vei găsi şi te vei supăra, pe moment. Trebuie să îţi dai seama ce anume din tine te face să cauţi şi să te duci la persoanele care nu îţi vor da atenţie.

FECIOARĂ 

Trebuie să depui efort ca relaţia ta să funcţioneze. Este de muncă, de discutat, vindecat, împăcat, acceptat. O relaţie ca să funcţioneze presupune mult efort din partea amândurora.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel