EXCLUSIV  Horoscop 30 octombrie-5 noiembrie. Zodia care nu trebuie să aștepte de la alții. Daniela Simulescu: Faceți și veți primi / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

„În semnul vostru se află Soarele, Mercur și Marte, guvernatorul vostru. Beneficiați de energia celor trei. Orice în astrologie este și o resursă și o vulnerabilitate. Când avem deja trei planete în semnul vostru este un pic de exagerare. Trebuie să aveți grijă ce faceți cu excesul de zel.

Când aveți atât de multe planete în semnul vostru, tendința este cumva dezechilibrată în casa a VII-a a relațiilor. Voi stați să facă ceilalți ceva. Nu vor face până nu faceți voi. Nu merge să așteptați, faceți și veți primi, mai ales că avem opoziția între Soare și Jupiter, Soarele în semnul vostru și Jupiter în casa a VII-a. Nu așteptați să facă partenerul, părintele sau colegul. Duceți-vă către ei și o să primiți.

Saturn își oprește retrogradarea în casa a V-a și pentru mulți va veni cu decizii legate de copii, facem sau nu mai facem. Pentru cei care aveți copii, Saturn vă arată niște limite, poate sunt mai bolnăviori, poate nu mai aveți timp de ei, poate se schimbă ceva în comportamentul lor. Ziceți că atunci când ați devenit părinte nu v-a zis nimeni că o să se întâmple și chestia asta.

Cei care sunt singuri trebuie să își găsească o pasiune, ceva care să vă facă sufletul să vibreze”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel