EXCLUSIV  Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, avertisment pentru zodia Berbec / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Berbec. 

Mâine, un trigon între Marte din Rac și Saturn din Pești va aduce o încetinire și o necesitate de reflecție. Acest aspect favorizează răbdarea și acceptarea situației actuale, în contrast cu frustrările generate de alte aspecte astrologice. Semnele de apă (Rac, Pești, Scorpion) vor beneficia cel mai mult, învățându-ne să nu ne grăbim și să nu ne temem. Marte în Rac, deși puternic, poate deveni agresiv când simte că cei dragi sunt atacați. 

„Ce se întâmplă mâine? Avem un trigon între Marte din Rac și Saturn din Pești. Cred că m-ați mai auzit spunând lucrul acesta: orice aspect la Saturn, fie el considerat pozitiv sau negativ, din punctul de vedere al teoriei astrologice, presupune o încetinire, o înfrânare, o liniștire.

Suntem obligați să respirăm mai mult, să stăm mai mult cu noi și cum Marte reprezintă acțiunea, dorința de a trece la fapte, Saturn reprezintă înțelepciunea, seriozitatea, timpul, organizarea, când cei doi se întâlnesc într-un trigon - în astrologie, trigonul este un unghi de 120 de grade între două planete - totul este încetinit, frânat.

Spre deosebire de careu, acum nu mai suntem atât de frustrați, atât de supărați, ci decidem să ne întâlnim cu viața așa cum este ea. Este un aspect foarte bun pentru cei care au marcaj în semne de apă, în semnele natale: Rac, Pești, Scorpion.

Ei vor degusta din viața, ne vor învăța răbdarea, ne vor arăta că nu e cazul să ne grăbim și nu e cazul să ne fie frică pentru că Marte acționează, indiferent de semnul său, de cele mai multe ori, dintr-o oarecare frică.

Cred că e momentul cel mai bun pentru ca Marte să fie mai ponderat, pentru că Marte în Rac nu e foarte bine aspectat. E foarte puternic Marte în Rac, e mai puternic decât Marte în Berbec, dar în același timp e și foarte agresiv. În momentul în care i se pare lui că oamenii dragi sunt atacați, își creează lupte. E foarte prăpăstios. Cred că acest trigon ne ajută pe toți să ne dăm seama mai bine și mai clar încotro o ia lumea.”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Berbec/Ascendent în Berbec

Daniela Simulescu a explicat că în contextul influenței lui Marte asupra lui Saturn, nativii zodiei Berbec vor experimenta frustrare din cauza ritmului lent al lucrurilor din jurul lor. Este recomandat să adopte o atitudine mai relaxată și să evite luarea deciziilor importante.

„Tu vei fi foarte frustrat zilele acestea pentru că Marte, guvernatorul tău, face trigonul cu Saturn. E adevărat, nu e la fel de frustrant ca un careu, dar tot nu îți convine că toată lumea se mișcă așa, parcă toți au viteza melcului și tu vrei să faci lucruri și pentru familie, și pentru carieră, vrei să rezolvi foarte multe situații și nu se întâmplă.

Îți recomand ca săptămâna viitoare să fii foarte leneș, să lași viața să se întâmple de la sine și să zici: „Las-o, mă, că merge așa!”. Nu e o săptămână bună pentru decizii, nu e o săptămână bună să vrei să arăți că ești tu mai puternic, că ești tu mai șmecher, că ești tu capabil de toate. Mai degrabă lasă-i pe ceilalți.

Avem Eclipsa în casa a VII-a. Poate e cazul să deschizi ochii să-ți vezi mai bine partenerul. Dintr-o dată îl vei cunoaște altfel, îi vei vedea zone ascunse până acum, îți vei da seama că relația voastră trebuie construită pe o altă bază de acum înainte.

Dacă ești într-o relație e mai bine să-l lași pe partener să decidă mai mult săptămâna aceasta, iar dacă nu ești într-o relație, trebuie să ai foarte mare grijă la oamenii pe care îi cauți, că vei cauta niște oameni care să te provoace enorm.

Nu uita! Eclipsa este lângă Lilith. E posibil să te reîntorci la anumite persoane, să le mai dai o șansă, să ți se pară ție că merită. Deci sfatul general pentru întreaga săptămână este să aștepți și să-i lași pe alții să ia decizii pentru că, săptămâna viitoare, tu s-ar putea să iei decizii din frustrare și știm că nu sunt întotdeauna cele mai potrivite.”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel