Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, recomandare fermă pentru cei din Gemeni

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziunile săptămânii pentru nativii din Gemeni.

”Suntem într-o perioadă între eclipse, am avut-o pe cea din 18 septembrie, vom mai avea una pe 17 octombrie. Chiar dacă este eclipsă de Soare în Lună Nouă, tot trebuie să trebuie să fim atenție la ceea ce este în jurul nostru, mai ales dacă vă știți cu marcaj cardical, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Adică ochii mari, urechile ciulite, nimic nu este întâmplător. Evenimentele din jurul eclipselor sunt cele predestinate, pe care nu le-am gândit noi, nu le-am creat noi. Trebuie să recunoaștem că oricât de mult liber arbitru am vrea noi să spunem că avem, nu prea e. Unele lucruri, viața ne bagă în niște urzeli pe care nu le-am gândit, nu le-am planificat”, a spus Daniela Simulescu. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Daniela Simulescu a explicat că în contextul careului dintre Mercur și Marte, cei nativii din Gemeni se vor afla în lumina reflectoarelor, însă nu așa cum își doresc aceștia.

”Mercur, guvernatorul vostru se întâlnește cu Soarele și va face și careu cu Marte. Este ca și cum aveți o bandană pe ochi, vă jucați: Baba Oarba. Și jucându-vă de-a Baba Oarba, Mercur face și careul cu Marte, începeți să țipați la oamenii din jur, pentru că nu vă ajută, nu vă susțin, nu vă dau indicii. Sunteți ca în serialele acelea, unde, din când în când apare un episod în care se arată viața unui personaj, cum își începe el ziua, ce i s-a întâmplat în copilărie sau în adolescență. Vreți să fie atenția doar pe voi, doar că nu e atenția doar pe voi, cum vă doriți. Cumva în scenariul acelui episod apar și greșeli pe care le-ați făcut sau apar și momente în care v-ați grăbit. 

În primul rând aș fi foarte atentă la graba pe plan personal. Cu Mercur în casa a V-a, s-ar putea să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie, fie că sunteți sau nu într-o relație. Cu Mercurul afectat, s-ar putea să apară probleme și cu copiii, unele pe care nu vi le doriți. Este o săptămână foarte ciudată la voi.

Teoretic, nici nu știi de unde să o iei. O dată Conjuncția lui Mercur cu Soarele, vă ia ochii, pe urmă careul cu Marte, vă și supărați, vă și enervați.

Dar știți cum este? Multe dintre evenimentele la care veți participa sunt proiecții ale voastre, ale lumii interioare pe care o aveți. Recomandarea mea principală în această săptămână este să stați în banca voastră, cât se poate de mult”, a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel