EXCLUSIV  Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, recomandări pentru cei din zodia Fecioară

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

În săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2024, trigonul dintre Marte în Rac și Saturn în Pești va aduce o perioadă de reflecție și răbdare, cu impact deosebit asupra semnelor de apă. Nativii din Rac, Pești și Scorpion vor învăța să accepte situațiile fără grabă sau teamă. Fecioarele vor fi încurajate să își negocieze nevoile personale și să fie mai generoase cu ele însele, făcând investiții în propria bunăstare. Astrologul Daniela Simulescu avertizează asupra cheltuielilor impulsive la finalul săptămânii, în special pe fond emoțional.

Pe parcursul acestei săptămâni, semnele de apă vor învăța lecții valoroase despre cum să își gestioneze emoțiile și să nu acționeze impulsiv. Marte, în Rac, un semn asociat cu protecția și familia, poate deveni agresiv atunci când simte că cei dragi sunt amenințați, dar în combinație cu Saturn, planeta limitelor și a responsabilității, acest impuls va fi temperat. Trigonul va încuraja răbdarea, înțelegerea și găsirea unor soluții pe termen lung la problemele personale și familiale.

Daniela Simulescu, astrologul DCNews și redactorul-șef Astrosens, a vorbit despre provocările cu care se vor confrunta nativii din zodia fecioară.

Fecioarelor / ascendent în Fecioară

Astrologul Daniela Simulescu aduce în discuție impactul asupra nativilor din Fecioară. „Pentru Fecioare, această perioadă este marcată de evenimente importante în casa a doua, cea a finanțelor și resurselor personale. Guvernatorul vostru se întâlnește cu Soarele, iar asta înseamnă că e un moment ideal pentru auto-reflecție și negocieri cu voi înșivă. Este esențial să învățați să nu mai fiți zgârciți cu voi și să nu vă mai puneți mereu pe locul doi”, explică Daniela Simulescu.

Fecioarele, cunoscute pentru natura lor generoasă față de ceilalți, sunt invitate să-și schimbe atitudinea și să investească în propria bunăstare. „Este timpul să renunțați la obiectele vechi, la hainele care nu vă mai reprezintă și să faceți loc noului. Fie că e vorba de un obiect de uz personal, de o bijuterie sau chiar de felul în care vă prezentați în fața lumii, acum este momentul pentru schimbare”, a adăugat astrologul DCNews.

Pe măsură ce săptămâna se apropie de sfârșit, astrologul avertizează asupra cheltuielilor impulsive. „La finalul săptămânii, multe dintre cheltuieli vor fi făcute pe fond emoțional. Să ne imaginăm că apare o despărțire – ce credeți că se va întâmpla? Veți rupe mall-urile în două. E important să fim conștienți de acest impuls și să evităm cheltuielile neplanificate din motive emoționale”, a subliniat Daniela Simulescu.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel