EXCLUSIV  Horoscop 31 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Muncă, foarte MULTĂ muncă pentru nativii unei zodii

Sursă foto: Pexels / Horoscop 31 ianuarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 31 ianuarie

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur își oprește retrogradarea și ne vom simți debusolați, obosiți și în criză de timp. Astăzi avem două aspecte. Un trigon între Venus și Uranus și un Soare în careu cu Uranus. De obicei, când avem Venus cu Uranus, reprezintă un aspect pozitiv, poți să faci un lucru care îți place altfel, iar un Soare în careu cu Uranus ne arată că ce nu vrem să schimbăm, se schimbă de la sine să ne arate că destinul face în așa fel încât să ne arate că se schimbă lucrurile. Să nu uităm că mâine avem o lună nouă în Vărsător. 

BERBEC

Aspectele de mai devreme au legătură cu partea financiară și partea profesională. Unele cheltuieli le vei face pe impuls, iar anumite cheltuieli le vei face ca să îți faci pe plac. O rugăminte mare pentru că ne apropiem de această lună nouă în Vărsător: nu face niște promisiuni la muncă de care știi că nu te poți ocupa. 

TAUR

Venus și-a oprit retrogradarea și te bucuri. În curând își va opri și Mercur retrogradarea. Vezi o oarecare direcție. Când vorbim de direcție în casa a IX-a, o spun și la propriu și la figurat și s-ar putea să îți dai seama unde vrei să călătorești sau încotro ai vrea ă te ducă viața, mai ales pe plan profesional. 

GEMENI

Ești în zilele de dinaintea opririi retrogradării lui Mercur, iar atunci când Mercur este staționar, în jurul tău se întâmplă multe lucruri, dar tu nu poți interveni serios, mai ales că Mercur este în casa a opta, mai ales că vorbim de această zonă, de străfunduri, de conștient. O să stai într-un loc și o să îți imaginezi tot felul de lucruri, dar nu se întâmplă ce îți imaginezi și nu îți convine nici ce se întâmplă cu adevărat. Nu ai multă putere zilele astea. 

RAC

Luna nouă se va petrece în casa a opta, nu îți prea priește că energie nu ai și oarecum depinzi mult de ceilalți. Trebuie să înveți câtă putere și câtă libertate le dai celorlalți să intervină în viața ta. Dar până nu vei face asta într-un mod autentic, să ții cont că vor apărea situații în care te vei lovi.

LEU

Muncă, foarte multă muncă! Nu ai timp nici să te plângi dacă mă uit din punct de vedere teoretic la aspectele săptămânii. O parte din munca pe care o faci, o faci cu mare drag, iar luna nouă se va petrece mâine în casa a șaptea, puțină grijă și la ce se întâmplă cu relația. Orice se întâmplă acolo e un semnal.

FECIOARĂ 

Răzvrătiri, multe comentarii din partea voastră, multe nemulțumiri și dacă le veți vedea așa, înseamnă că undeva pe dinăuntrul vostru este o mare nefericire. De aceea, este recomandat ca totul să pornească de la voi, de la ce vreți voi, de la copilul vostru interior.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel