EXCLUSIV  Horoscop 31 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Sunteți obosiți, dar vin noi începuturi

Sursă foto: Pexels / Horoscop 31 ianuarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 31 ianuarie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Să țineți cont de un lucru: sunteți foarte statici. Este ceva ce vă ține pe loc și nu înțelegeți de ce. Oamenii vă spun că erați mai activi și voi vreți să spuneți că sunteți la fel. Dar nu sunteți la fel. Vă ține ceva. De ce? Pentru că aveți în casa a patra foarte multe planete și Mercur e încă retrograd acolo și știți cum e? Voi vreți să mergeți înainte, dar sunteți trași înapoi. 

Horoscop SCORPION

Vă mișcați, vă agitați, dar tot timpul monetizați, tot timpul iese ceva de acolo. Nu trebuie să fie ceva fizic, dar este o informație, este ceva ce auziți, ceva ce vedeți. Fiți atenți, comunicați, ascultați, împărțiți, intuiți. E nemaipomenită ziua de azi și mâine, o bună parte din săptămâna asta și o parte din luna februarie să fiți implicați în orice, în absolut orice. Acasă, la serviciu, la magazin, fiți cât mai implicați. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vă rog să începeți săptămâna cu mai mare atenție legată de partea financiară și de talentele pe care le aveți. Dacă vă place să pictați, pictați, nu trebuie să vindeți pictura respectivă, trebuie să vă simțiți bine. Luna nouă se va petrece în casa a treia, verificați și voi hârtiile, facturile, chestiunile astea. 

Horoscop CAPRICORN

Luna nouă se va petrece mâine în casa a doua, lângă Saturn, guvernatorul vostru. Asta înseamnă că e o perioadă bună să vă faceți un cont de economii, să investiți banii undeva, sau să vă hotărâți să strângeți banii pentru ceva important de acum încolo. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Multă apăsare, multă oboseală, pierdeți energie, sunteți ciuruiți, însă aveți o intuiție foarte puternică. Vedeți că Luna nouă se petrece mâine în semnul vostru, deci poate să vină cu un nou început, la fiecare dintr-un alt punct de vedere. 

Horoscop PEȘTI

Luna nouă se va petrece în casa a XII-a. Încercați să nu preluați la serviciu mai multe sarcini decât ar fi cazul, pentru că dacă veți face asta, după luna nouă vă veți da seama că nu le veți putea duce pe toate la bun sfârșit și cine se va frustra? Voi și nimeni altcineva.   

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel