EXCLUSIV  Horoscop 31 iulie - 6 august. E momentul ca aceasta zodie să ceară mărire de salariu. Daniela Simulescu: Dacă nu ați făcut-o până acum, acum trebuie / video

Fotografie de la Mikhail Nilov, Pexels
Fotografie de la Mikhail Nilov, Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 31 iulie - 6 august.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

„Apar multe cheltuieli. Vreți să vă distrați, să vă bucurați de viață, dar acest distrat se baza pe o oarecare liniaritate din punct de vedere financiar.

Dar acum nu mai este atât de liniar cum era altădată. Pentru mulți, acest lucru s-ar putea să vină cu frici. Dacă știi că ai plătit ceva și apare altă cheltuială, atunci vei intra în panică și nu o să te mai poți bucura.

Poate te vei bucura că ai dat bani să te duci la un concert, dar în loc să te bucuri de concert, tu te vei gândi cum faci bani, de unde iei, verifici buzunarul, contul, portofelul. Apar și cheltuieli. Nu avem ce să facem.

Pentru mulți dintre voi, această Lună Plină în Vărsător vine și cu conștientizarea că aveți nevoie de ajutor financiar. Dacă vrea cineva să vă ajute, voi nu trebuie să spuneți nu. Lăsați mândria la o parte dacă aveți nevoie de o anumită sumă”, a spus Daniela Simulescu.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

„Sunt multe situați de tip relațional, atât profesional, cât și personal. 

Marte din casa a II-a în trigon cu Jupiter în casa a X-a zice că profesional poate să fie un moment bun să cereți o mărire, să cereți o renegociere sau să vă găsiți și alte resurse de făcut bani, alte activități, alte posibilități. Dacă nu ați făcut-o până acum, acum trebuie.

O parte dintre veți fi dornici de viață, să petreceți. O altă parte veți fi destul de introvertiți, timizi și liniștiți.

Unii vor atrage minunile în viața lor, iar unii vor vrea să se retragă puțin”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel