EXCLUSIV  Horoscop 31 martie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Faceți-le pe plac celor dragi!

Sursă foto: Pexels (Daria Obymaha)
Sursă foto: Pexels (Daria Obymaha)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Este o zi comună, plină de rutină. V-aș mai spune să vă ocupați de chestiunile administrative: de plătit facturile, de dus gunoiul, de spălat hainele, de reparat o instalație. Rezolvați-le astăzi pe astea, că Luna Nouă de mâine se întâmplă în altă parte. 

Horoscop SCORPION

Trebuie să le faceți pe plac unor persoane astăzi și v-aș recomanda să le faceți pe plac oamenilor dragi. Nu încercați să bucurați colegii de la școală sau de la serviciu, ci mai degrabă partenerul, familia. Știți, câteodată, cu oamenii pe care îi iubim e mai greu decât cu ăia pe care nu îi iubim, iar voi știți mai bine ca mine ce spun, pentru că atunci când iubești pe cineva nu știi cum să faci, nu știi ce să faci, poți deveni nesigur, pentru că ți-e frică să nu greșești, să nu se supere. Astăzi vă recomand să stați pentru cei dragi, să îi ajutați pe ei sau să vă lăsați ajutați de ei. 

Horoscop SĂGETĂTOR

M-aș uita, mai degrabă, la faptul că Mercur se apropie de Chiron și de Luna Nouă și v-aș face puțin atenți la rănile partenerului. Dacă el se comportă într-un fel și nu știe să vă explice, poate voi trageți concluzia și ați face bine să faceți acest lucru, să vă dați seama că reacțiile lui nu vin așa, de la un robot, ci reacțiile lui au un algoritm în spate. Poate o să îl înțelegeți, poate o să empatizați mai mult și poate n-o să îl judecați doar că a ridicat tonul. 

Horoscop CAPRICORN

Cheltuiți și pentru voi, nu mai fiți zgârciți cu propria persoană, bucurați-vă de viață. Calculați acolo, că nu dați 5 lei, dați 3 lei, numai dați-i. Dați 3 lei pentru o înghețată, pentru o bluză, pentru un bilet la film, pentru o ciocolată. Luați-vă astăzi ceva de care să vă bucurați!

Horoscop VĂRSĂTOR

Permiteți-vă să fiți atractivi astăzi, permiteți-vă să vă jucați cu modul în care vă prezentați lumii, fie ca sunteți singur fie că nu. Îmbrăcați-vă, coafați-vă, arătați-vă, vorbiți, comentați, faceți ironii, dați replici. Bucurați-vă de voi!

Horoscop PEȘTI

Cu luna în semnul vostru sunteți ”mama răniților” astăzi, mâna lui Dumnezeu. Dacă ați fi și pentru voi, nu doar pentru alții, ar fi atât de bine. Poate astăzi vă faceți și un program de voie, alegeți să fiți mai sensibili cu oamenii din jur sau alegeți să faceți activități, poate cu copii, citiți o poveste, vă uitați la un film, chestiuni din acestea pentru suflet. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel