EXCLUSIV  Horoscop 4 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care, astăzi, își depășește limitele. Vei fi surprins de tine!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Los Muertos Crew)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Los Muertos Crew)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 4 februarie, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Capricornului, undeva va mai sta până pe 14 februarie. Efectele retrogradării se vor finaliza pe 10 martie. Pe 4 si 5 februarie, avem o conjuncție perfectă între Soare și Saturn. Aceste zile pot fi foarte obositoare, sau unele care să ne împingă de la spate.

BERBEC

Discuţiile cu autorităţile, cu şefii se vor îmbunătăţi încet. Vorbim despre stabilitate, construcţie, disciplină. Trebuie să îţi găseşti o disciplină în acţiune. Ai nevoie de răbdare şi etapizare. În weekend, prietenii vor dori să te vadă şi tu vei fi mai selectiv. Nu pierde timp cu alţi oameni dacă nu îţi aduc plus valoare în viaţa ta.

TAUR

Dacă astăzi ai fi mai atent la vorbele celorlalți şi nu te vei grăbi să eviţi păreri, vei avea de câştiga. De astăzi, vei observa o tendinţă de a ta de a asculta, nu doar de vorbi, nu doar de a spune tu, nu doar de a da verdicte. Orice proces de ascultare, în perioada următoare, îţi va aduce multe beneficii. Orice proiect la care lucrezi nu se va închide repede. 

GEMENI

Este o zi importantă! Poate că ai fost supus unor situaţii în care nu ai avut tu controlul. Nu ţi-a plăcut, dar, în ultimele zile, ţi-ai demonstrat câte poţi duce, câte poţi face şi sub ce presiune poţi lucra. Vei înţelege că îţi poţi depăşi limitele, cu tot cu fricile tale.

RAC

Vei putea să negociezi cu ceilalţi, îi vei lăsa să îşi spună punctul de vedere. Vei schimba ceva în modul de comunicare, poate că nu vei mai dramatiza, nu te vei mai supăra şi poate că vei înţelege ce spun ceilalţi sau vei accepta. A accepta ce spun ceilalţi nu înseamnă că şi tu trebuie să faci la fel sau că şi tu eşti la fel. Vorbeşte cu ceilalţi. Vei avea tot felul de revelaţii. Pe moment, profund. Nu vei şti să le explici, dar cu timpul le vei vedea în comportamentul tău.

LEU

Nu te mai simţi umilit şi supus! Nu înseamnă că nu eşti validat, nu înseamnă că oamenii nu validează ceea ce ştii tu. În momentul în care fugi după respect în mod obsesiv, s-ar putea ca tu să fugi de muncă. Mai bine, stai, munceşte şi vei obţine şi acel respect. Dacă doar strigi după el, nu se va întâmpla acest lucru. Weekend-ul acesta este important din punct de vedere relaţional. Poate aveai o aşteptare în ceea ce îl priveşte pe partenerul tău, dar s-ar putea să nu fie aşa. 

FECIOARĂ 

Relaţiile cu copiii s-ar putea să se îmbunătăţească, dacă vă coborâţi la nivelul lor, dacă le oferiţi timp, dacă încercaţi să găsiți un punct comun în discuţiile voastre. Planuri, în weekend. Nu fiţi rigizi! Nu trageţi cu dinţii de orice decizie când vine vorba despre planurile legate de gospodărie.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel