EXCLUSIV  Horoscop 4 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va trăi un al doilea Crăciun. Simulescu: Un aspect nemaipomenit!

Horoscop 4 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va trăi un al doilea Crăciun. Simulescu: Un aspect nemaipomenit! / Foto: Pixabay, de StockSnap
Horoscop 4 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va trăi un al doilea Crăciun. Simulescu: Un aspect nemaipomenit! / Foto: Pixabay, de StockSnap

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Un aspect nemaipomenit pentru romantism, pentru iubire, pentru dragoste, pentru cadouri, pentru bucurie, pentru cei mici. Știți cum este? Un nou Crăciun, un al doilea Crăciun este pentru voi astăzi. Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața voastră, că poate se întâmplă și anumite lucruri neplăcute cu anumite persoane, dar nu trebuie să vă lăsați copleșiți.

Scorpion

Astăzi vă este drag să munciți la casă. Nu știu, tâmplărie, instalații, schimbați ceva pe acolo, vă duceți că sunt reduceri și vă luați prosoape noi, vă luați o lenjerie nouă, faceți curățenie, toate treburile astea gospodărești vă încântă astăzi și, bineînțeles, făcute cu partenerul. 

Săgetător

Astăzi nu stați locului deloc. Iată și cu Venus în Casa a 3-a, aspecte foarte bune și nici nu v-aș recomanda să stați pe acasă chiar dacă este frig. De orice vă puteți ocupa, chiar dacă este vorba și de o vizită la supermarket, să știți. Că este o vizită la cineva drag, că este un eveniment, că mergeți la un restaurant, la o cofetărie, la o cafenea, vă plac, vă încântă și astăzi chiar este nevoie să vă faceți sufletul să se bucure.

Capricorn

În primul și în primul rând trebuie să ne gândim că Jupiter este în Casa a 4-a și Venus este în Casa a 2-a. Ce înseamnă asta? Cheltuieli pentru casă și la voi, dar în același timp nu aș cheltui doar eu, aș investi în ceva cu persoana dragă sau cu cineva din familie și aș mai investi și pentru mine. Că dacă tot vă duceți să cumpărați lucruri pentru casă poate mai găsiți vreo cămașă sau vreo rochiță pe acolo.

Vărsător

Trebuie să vă puneți în valoare astăzi cum nu v-ați fi gândit vreodată. Venus în semnul vostru, Jupiter în Casa a 3-a, trebuie să vorbiți, să comunicați, să spuneți de ce sunteți în stare, ce vreți să faceți, ce doriți. Dacă v-ați întors la serviciu să nu vă tacă gura deloc sau dacă vă plimbați, dacă vă întâlniți cu oamenii dragi, astăzi efectiv trebuie să fiți  flamboaianți, dacă se poate.

Pești

Astăzi puteți să fiți generoși Ați putea face o faptă bună. Nu neapărat dând bani, dar oferind din timpul, din resursele, din energia și talentele voastre. E bine să facem bine dacă ne face să ne simțim bine. Nu este egoism, chiar ne ajută și s-a demonstrat de-a lungul timpului că creierul nostru reacționează foarte bine atunci când facem o faptă bună.

Previziunile pentru celelalte zodii le găsești în video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel