EXCLUSIV  Horoscop 4 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Finanțele sunt centrul acestei zile pentru unii nativi

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Vă priește. Luna este în casa a V-a, lângă Saturn, lângă Mercur. Ia vedeți și voi cum vă îmbrăcați astăzi, cum beți apa, să nu faceți zgomot când înghițiți, să se supere lumea că se aude când beți apă, vedeți cum vă aranjați, cum ieșiți în lume. Gătiți-vă astăzi, aranjați-vă frumos, arătați-vă lumii. Ocupați-vă de tot ce e frumos în viața voastră. 

Horoscop SCORPION

Vă epuizează repede discuțiile familiale, totul este tracasant. Mama zice ceva, tata zice ceva, soția, soțul. Toți oamenii ăștia vă tracasează. Faceți lucrurile care vi se spun, vă implicați acolo, dar totul este prea tracasant. Ce ar fi ca voi să găsiți câteva momente în care să faceți ceva care vă place. Poate să vă jucați pe telefon, poate să vă uitați la un serial, chiar aveți nevoie să ieșiți de acolo, că nu puteți să le interziceți să vă spună lucrurile, așa că mai bine vă hotărâți ce să faceți voi. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte în semnul vostru cu Luna în Vărsător lângă Mercur, astăzi nu aveți voie să vă plictisiți, dar deloc. Trebuie să fie multe evenimente și nu trebuie să le faceți voi neapărat, dar dacă vin nu le respingeți, lăsați-le să se întâmple. Dacă le respingeți, mai rău vă faceți. Implicați-vă astăzi, discutați și acolo, începeți și acolo, nu contează că nu terminați, terminați altă dată.  

Horoscop CAPRICORN

Chestiunea financiară este una importantă, dar vedeți că nu este o chestiune financiare bazată doar pe voi, este o chestiune financiară legată și de cealaltă persoană cu care trăiți sau un alt membru al familiei. Adică vă faceți planuri, discuții, negocieri. E mult freamăt în zona aceasta, iar cu atâtea planete în casa I, astrele chiar vă fac să vă simțiți importanți și eu vă recomand la fel. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Luna vă tranzitează semnul, face conjuncția cu Mercur, iar astăzi ceea ce gândiți și spuneți, sau ceea ce simțiți, spuneți. Din fericire, astăzi nu aveți nevoie de o frână, o nevoie de o cheie să descuiați ceva, chiar comunicați din tot sufletul, pe bune. E minunat că se întâmplă așa, că nu mai trebuie să stați așa, închistați, despre ce zice unul sau celălalt. Comunicați!

Horoscop PEȘTI

E mai somnoroasă ziua de azi și cred eu că puțin și cea de mâine. Vă recomand împreună cu astrele să munciți, să vă faceți proiectele, bineînțeles. Dacă la serviciu vă recomand să nu aveți chiar totul planificat, acasă ar fi bine să aveți totul planificat.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel