EXCLUSIV  Horoscop 4 iulie 2024: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, despre o zodie: Nu fugiți după cai verzi pe pereți!

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată la ce trebuie să fie atenți în special Săgetătorii și Vărsătorii!

Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă ca în această zi să lăsăm viața să se întâmple în ritmul ei, să trăim "festina lente" și să nu forțăm lucrurile. Unii trebuie să fie mai precauți ca niciodată, alții să evite conflictele de orice fel și, mai mult, să-i încurajeze și să-i motiveze pe cei apropiați din viețile lor.

Balanța

Știi cum e la tine în perioada asta? Când vrei și tu concediu, la mare, pe plajă, la munte... apare ceva la serviciu și îți dă planurile peste cap. Doar că, mare atenție pentru cei care lucrează! Dacă apare ceva la locul de muncă și vi se pare pe moment că e nedrept vă garantez eu că acolo se ascunde o mare oportunitate.

Scorpion

Marte în Casa a 7-a, Saturn în Casa a 5-a... tu vrei să trăiești iubirea ca în filme! Să fie totul cu pasiune, cu foarte multă intensitate, cu năbădăi! Ce-ți zic ție astrele momentan? Să mai trăiești pe pământul ăsta. Relațiile nu-s cu fluturași și partenerii trebuie să se mai și plictisească. Plictiseala este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla în cadrul relației. Chiar dacă ai cunoscut o persoană și-ți place de ea dar simți că nu se mai întâmplă nimic nu te grăbi, ai nevoie de foarte multă răbdare în această perioadă!

Săgetător

Ți-aș recomanda să te ocupi de treburile gospodărești, dar s-o faci fără să ți se spună. Să le gândești tu: trebuie să duc gunoiul trebuie să spăl rufele, să spăl covorul, să curățăm pe balcon și-n cămară... fă-ți tu un plan de acțiune și du-te la partener și spune-i - uite, avem de făcut astea! Pentru faptul că vei avea inițiativa ceilalți vor dori să te ajute, vor livra ceea ce trebuie livrat.

Capricorn

E rost și de romantism dar și de comunicare. Îmi imaginez că-ți iei partenerul și vă uitați la apus la mare sau pe un balcon și vorbiți așa ca oamenii... mai ții minte când... Aduceți-vă aminte, retrăiți anumite faze trăite între voi indiferent de ce se întâmplă în momentul ăsta în cadrul relației!

Vărsător

Mă uit la toate aspectele perioadei și oarecum vorbesc despre hărnicie, o oarecare așezare, liniște. Liniște care pentru voi s-ar putea să fie frustrantă pentru că vreți să călătoriți, să vă plimbați, să mergeți la evenimente, vreți distracție și sărbătoare. Eh, dacă astăzi apare plictiseala să știți că nu-i un lucru rău, e necesar, așa vă mai umpleți bateriile. Așa că nu fugiți după cai verzi pe pereți!

Pești

Este momentul cel mai bun de a fi mai selectivi cu cercul vostru social, de a vă alege prietenii și cunoștințele cu care să petreceți mai mult timp - cei pe care să-i ambiționați sau cei care să vă motiveze. Într-o relație de prieteni e bine să fim "catolici", dar câteodată e bine să-l mai împingem pe cel apropiat, să-i mai dăm curaj, pentru ca la un moment dat și el să facă același lucru pentru noi. Prietenii sunt importanți, să fie acolo în viața voastră, să comunicați și, dacă simțiți că nu sunt într-un moment bun, să-i împingeți de la spate.

Toate previziunile pentru 4 iulie, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel