EXCLUSIV  Horoscop 4 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: Cercetați!

Horoscop 4 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu - Cercetați! Sursa foto: freepik.com
Horoscop 4 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu - Cercetați! Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei de 4 mai pentru zodii. Află previziunile pentru următoarele zodii: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Balanță sau cei cu accidentul în Balanță. Aveți de-a face cu o încredere exacerbată. Aș putea spune că aveți încredere într-o idee sau într-o credință. Adică să vă bazați pe e vorba aia: crede și nu cerceta. Doar că vă otrăviți zilele astea, dacă credeți prea mult în asta. Sfatul meu este să cercetați, că îl aveți și Mercur în Casa 8. Dacă puneți praf peste alt praf și mai puneți preșuri peste preșuri, nu e bine. Cercetați!

Scorpion sau cei accidentul în Scorpion. Una spuneți, alta faceți. Din punct de vedere amoros, faceți promisiuni, îl obligați și pe celălalt să vă facă promisiuni. Vă bazați pe o bulă, efectiv pe un balon de săpun. Ca să supraviețuiți, astăzi, și ca să vă simțiți în control, mai ales din punct de vedere sentimental, aveți nevoie de bula aia, care se va sparge cât de curând. Bazați-vă pe chestii concrete, mai degrabă!

Horoscop 4 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Daniela Simulescu: Mare grijă astăzi!

Săgetător și cei cu ascendentul în Săgetător. Venus este în Casa 7. Nu e o zi bună să vă înșelați partenerul. Nu e o zi bună nici să credeți ce vă zice partenerul. Și nu e o zi bună nici să faceți ceva pe la spatele lui. Nu neapărat să-l înșelați, dar nu încercați să faceți ceva. Se află foarte repede și foarte ușor.

Capricorn și cei cu ascendentul în Capricorn.  Aveți puțină grijă la ce ochi dulci faceți colegilor sau la ce ochi dulci credeți că vă fac colegii. Nu depășiți anumite limite în relațiile cu oamenii de la locul de muncă. Adică cu oamenii ăia lucrați și atât. Nu vă întindeți la vorbă, nu vă trageți de șireturi, nu prea are rost.

Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător. Venus e în Casa 5, în careu cu Neptun. Trăiți așa, într-o lume a voastră. Vă uitați pe internet, mai vedeți un video, îl credeți pe  unul, apoi pe altul. Și sfârșitul zilei, mintea este obosită, dar voi nu sunteți. Știți că e ceva la voi ce nu funcționează? Vă uitați la niște oameni care de multe ori nu au expertiză, dar apar și ei pe un canal de Youtube, de Tik Tok sau de Facebook și se dau drept expert? Voi nu știți ce e în spate lor, dar sunt filmulețele alea făcute în așa fel încât să vă prindă.  

Pești sau ce-i cu ascendentul în Pești. Ceea ce le spuneam Vărsătorilor, se aplică și la voi.  Eclipsa de mâine o veți avea pe axa 3-9. Iată, Venus este în Casa 4, în careu cu Neptun din semnul vostru. Vă vedeți mai mult decât sunteți sau mai puțin. Asta vă poate bloca accesul la niște oportunități. Când vă vedeți prea mult, oamenii fug. Când vă vedeți prea puțin, fugiți voi de oameni. Trebuie să găsiți un echilibru, să mai acceptați că sunteți oameni și că puteți avea și defecte. 

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel