EXCLUSIV  Horoscop 4 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Daniela Simulescu: Mare grijă astăzi!

Sursa - pixabay.com
Sursa - pixabay.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei de 4 mai pentru zodii. Află previziunile pentru următoarele zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară.

Berbec și cei cu ascendentul în Berbec. Venus e în Casa 3 și mă face să cred că voi spuneți ceva și se înțelege altceva. Mai ales, dacă vorbiți cu oamenii care vă plac. Sau vă place de anumite persoane și spuneți lucruri care se interpretează greșit. Mare grijă astăzi!

Taur și cei cu ascendentul în Taur. Dacă faceți o cheltuială să demonstrați ceva cuiva, faceți cea mai mare greșeală. Banii pe care îi cheltui zilele acestea ar trebui să fie cheltuiți cu sens, nu doar pentru a arăta cuiva ce ai sau ce ai putea să ai.

Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni. Venus e în semnul vostru și vă face foarte romantici și foarte visător. Aveți tot felul de fantezii, dar rămâneți la ele. Nu nu vă amplificați singuri o poveste care nu există. 

Rac sau cei cu ascendentul în Rac. La voi aș vorbit mai degrabă despre eclipsa de mâine. Luna plină se petrece pe Casa 5, în opoziție cu Uranus. Parcă aveți niște așteptări de la oamenii din jur. Parcă v-ați fi gândiți că vor reacționa într-un fel, de aceea vă supărați. Nu vă supărați pe oamenii ăia! Supărați-vă, mai întâi, pe voi și o să vă dați seama de unde vine supărarea.

Leu și cei cu ascendentul în Leu. E greu, domnule, cu prietenii, greu! Voi i-ați ajutat la un moment dat și ați fost drăguț cu ei. Dar, ei nu vă răspund la telefon, nu vă răspund la mesaje! Oamenii au viețile lor și sunt momente când, chiar dacă aveți nevoie de ajutor, ei nu pot fi alături de voi. Dar asta nu înseamnă să-i catalogați într-un fel sau altul. Trebuie să vă dați seama că asta este viața.

Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară. Cu cât sunteți mai lingușiți din punct de vedere profesional, cu atât e ceva de îngrijorat. Fiți ochi și urechi, iar seara, când ajungeți acasă, aduceți-vă aminte pe cine ați lingușit sau dacă ați fost lingușiți. Dați-vă două palme și reveniți-vă!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel