EXCLUSIV  Horoscop 5-11 august 2024. Zodia care trebuie să se înhame cu multă răbdare. Daniela Simulescu: Nu e cazul să căutați vinovați, pentru că pierdeți timpul aiurea

Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru săptămâna 5 - 11 august 2024, una care se află sub semnul lui Mercur retrograd, cu efecte până la finalul lui septembrie.

 

Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru săptămâna 5 - 11 august, în care Mercur își începe retrogradarea în Fecioară.

”Mâine, Mercur își începe retrogradarea în Fecioară. Să știți că nu o să fie o retrogradare simplă. Bine-înțeles, la ce ne-am fi putut aștepta. De ce? Pentru că Mercur, acum începe să retrogradeze, în Fecioră, din 5 august, însă pe 15 august se va întoarce în Leu. Pe 29 august își va opri retrogradarea, după care pe 9 septembrie se întoarce în Fecioară, iar de efectele retrogradării scăpăm de tot pe 26 septembrie. 

Iată, avem timp suficient să ne distrăm. Cred că nimeni nu va scăpa de această retrogradare. Adică, să zicem că într-o primă fază, retrogradarea îi va supăra pe cei cu marcaj mutabil. Dacă te știi că ai în astrogramă Gemeni, Fecioară, Săgetător sau Pești, vei fi foarte supărat în perioada următoare.

Pe urmă, după 15 august, dacă te știi că ai marcaj fix, iată, vorbim de Taur, Leu, Vărsător și Scorpion, tu vei fi luat la rost de Mercur.

Până la urmă, eu sunt ferm convinsă că până pe 26 septembrie, fiecare dintre noi o să treacă, așa, printr-o boacănă, printr-o greșeală, printr-o amânare, printr-o anulare. (...) Se ia din start ideea de Mercur retrograd într-un mod foarte apocaliptic, ori nu e chiar așa.  Or, orice retrogradare a lui Mercur este făcută să ne arate că suntem oameni și greșim. Iar culmea este că greșelile se pot repara, trebuie doar să recunoști că ai făcut greșeala respectivă. Deci nu vă speriați, nu o luați razna. Ce vă recomand este să vă înhămați cu foarte multă răbdare și să aveți mare grijă la următoarele situații.

Mercur retrograd în Fecioară o să aibă darul să ne strice lucruri prin gospodărie sau atunci când vrei să pleci în concediu și să consideri că ai terminat totul la serviciu, să mai apară niște proiecte sau să ți se întoarcă niște mail-uri.

Tehnologia o ia razna, fie acasă sa oriunde. În momentul în care vă planificați o călătorie, să plecați în concediu, se întâmplă ceva, o ia lumea razna.  

Mai am o recomandare către voi. Tot ce înseamnă comenzi online, fie pentru haine, fie pentru accesorii, detalii sau instrumente, toate lucrurile acestea sunt date peste cap. Știți că vine comanda într-o zi, nu vine, se pierde, se încurcă, etichetele sunt greșite, voi v-ați comandat un frigider, iar vouă vă vine o mașină de spălat, trebuie să sunați, să dați mail, să vă certați. E cu mult haos. 

Mercur în Fecioară oricum dă atenție detaliilor, când mai este retrograd se pierde în niște detalii semnificative pentru că este foarte furios, foarte supărat.

În loc să rezolvi faptul că să îmi trimiți frigiderul, nu mașina de spălat, tu începi să te cerți cu oamenii de la call-center sau cu oamenii care au făcut acea greșeală. Pierzi timp. iar cel mai bine este să găsești soluția cea mai simplă prin care să rezolvi problema.

Cumva Mercur retrograd în Fecioară asta își dorește, să nu îți complici viața și să nu cauți dramele cu tot dinadinsul. SĂ nu uităm că Mercur va retrograda în Leu și acolo este dramatic. Strigă și se ceartă, se supără și se enervează, dar mai e până atunci. Momentan, să ne înhămăm cu răbdare asta, chiar de mâine dimineață”, a spus Daniela Simulescu.

Berbec/ Ascendent în Berbec

”Mercur își începe retrogradarea mâine, în casa a șasea. Nu am vești bune pentru tine, pentru că viața ți se poate da peste cap. Nimic nu mai funcționează așa cum ar trebui. Ți-ai făcut o programare, o rezervare. Te sună, se amână, se anulează, și tu poate așteptai de mult timp rezervarea respectivă. 

La serviciu, de asemenea, când credeai că pleci în concediu și ți-ai terminat niște proiecte, mai apare încă unul și nu poți să îți mai iei concediu când trebuie. Sau își iei concediu, dar stai tot timpul pe telefon, pe laptop, dai mail-uri, dai telefoane, rezolvi situații, ești stresat, te gândești acolo în loc să te relaxezi.

De asemenea, cu Mercur retrograd în casa a șasea, tot ce ține de stil de viață, s-ar putea ca anumite tratamente să nu vă mai  facă bine, aș avea grijă cu autodiagnosticarea, aș căuta și o a doua opinie atunci credeți că ceva nu vă sună bine.

Cumva stresul este o constantă în viețile voastre, important este cum îl gestionați.Și trebuie să vă acordați vouă multă răbdare.

Taur/ Ascendent în Taur

”Vor exista situații ciudate legate la copii, mai ales cei mici. La grădiniță se alambichează totul, la școală, una se zice, altceva se face.  Înscrierea pe liste, la fel. Trebuia să mergeți să cunoașteți o învățătoare/educatoare, vă sună că nu mai poate, voi v-ați luat o zi liberă, vi se pare nedrept. vă supărați, vă enervați.

 Dacă aveți copii mari,  în viețile lor se întâmplă tot felul de lucruri și vă enervați.

Dar, conjuncția lui Mercur retrograd, iată, cu Venus, de pe 8 august, vă sprijină. Vă ajută să comunicați cu copii, mai mici sau mai mari, și să găsiți soluții. Soluții la care alții nu s-ar fi gândit și soluții foarte creative. Este săptămâna în care eu, în locul vostru, aș reuși să fac totul ca și cum aș dansa. Să rezolvați probleme dansând și spunându-vă: Lasă, am trecut eu prin altele mult mai grele. Ce, mă supăr eu doar pentru că nu mai poate învățătoarea să vină să mă văd cu ea?

Marte se apropie de o conjuncție cu Jupiter, în casa a doua și urmează multe cheltuieli, unele pe care le-ați anticipat, dar și unele pe care le faceți cu sânge rău, supărați, mâhniți, tracasați și cu foarte mult regret”, a mai spus Daniela Simulescu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

”Mercur, guvernatorul vostru își începe retrogradarea. Nu e vis, pentru că retrogradează în casa a patra și se strică totul prin casă, nu mai merge nimic. Plecați în concediu și vă sună proprietarii sau administratorii  că ați inundat blocul, certuri cu neamurile, de la nimicuri.

Dacă plecați cu părinții în concediu sau cu oameni foarte apropiați, nu puteți să aveți o perioadă liniștită. Trebuie să vă reproșați, să vă înțepați să fiși destul de critici.

Încercați să căutați vinovați pentru orice, dar nu e cazul să căutați vinovați, pentru că pierdeți timpul aiurea. Cel mai bine este să căutați soluții . Dacă observați că oamenii dragi nu reușesc să gestioneze niște treburi, ocupă-te, dar nu doar din vorbe. (...) 

Efectele lui Mercur retrograd se duc până în 26 septembrie, este timp suficient să se mai strice ceva, să se mai complice ceva prin gospodărie, prin casă, prin curte sau în relațiile cu familia. Prevenția este cea mai sănătoasă”, a mai spus Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel