EXCLUSIV  Horoscop 5 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi admirată, astăzi, la serviciu. Veți salva situația!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 2 ianuarie, am avut Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur și-a început tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală. Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba. Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor. Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

BERBEC

Astăzi, poţi să fii iertător la locul de muncă sau cineva poate să fie cu tine. Astăzi, trec toate. Săriţi în ajutorul cuiva sau vă lăsaţi ajutaţi.

TAUR

Vei fi filozof, astăzi şi vei accepta şi alte păreri. Nu vei mai fi la fel de încăpăţânat.

GEMENI

Un asemenea aspect este nemaipomenit să cotrobăiţi prin sertare, prin cotloanele minţii, prin peşterile sufletului să aflaţi lucruri, să descoperiţi. Găsiţi bani sau chestii pe care nu le-aţi mai folosit de mult timp.

RAC

Dacă zilele trecute v-aţi cam ciondănit cu partenerul, este o zi bună să vă treacă supărarea. Sau poate cineva v-a căutat zilele trecute şi nu i-aţi dat atenţie şi, astăzi, totuşi, îi veţi răspunde, veţi încerca.

LEU

S-ar putea să fiţi admiraţi la locul de muncă. Veţi avea o intuiţie nemaipomenită şi veţi reuşi să salvaţi o situaţie, să găsiţi soluţii la care alţii nu s-ar fi gândit niciodată.

FECIOARĂ 

Puteţi avea şansa să vă implicaţi la serviciu în ceva ce vă place. Nu fiţi leneşi, astăzi. Implicaţi-vă în tot ce vă puteţi implica. Fiţi mai atenţi la relaţia cu copiii!

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel