EXCLUSIV  Horoscop 5 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Trigonul dintre Soare și Uranus vă ajută extraordinar de mult

Horoscop 5 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Trigonul dintre Soare și Uranus vă ajută extraordinar de mult / Foto: Pixabay, de Alan
Horoscop 5 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Trigonul dintre Soare și Uranus vă ajută extraordinar de mult / Foto: Pixabay, de Alan

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Iată Soarele în Casa a 4-a, iată Uranus în Casa a 8-a. Să nu mai depinzi financiar de familie sau tu să nu mai creezi dependențe financiare astfel încât aceștia să aștepte de la tine tot timpul. Și să nu te mai legi doar de un loc, adică îți poți face rădăcini oriunde.

Scorpion

Soarele este în Casa a 3-a. Tu când îți faci programul zilei nu trebuie să te gândești în primul rând la alții, trebuie să te gândești în primul rând la tine astăzi. Și nu ar strica, pentru cei dintre voi care vă recunoașteți în următoarea ipostază, să nu mai stați pe capul fraților și al surorilor, adică să-i lăsați și pe ei să existe și să nu-i lăsați să intre prea mult în viața voastră, să ia decizii pentru voi sau să vă influențeze.

Săgetător

Soarele este în Casa a 2-a, iar Uranus, să ne aducem aminte, este în Casa a 6-a. În ceea ce privește treburile gospodărești nu trebuie să vă ocupați doar voi, trebuie să participe toți membrii familiei, trebuie să vină toți cu bani, trebuie să vină toți cu resurse, să vină toți cu timp. Deci voi trebuie cu Soarele în Casa a 2-a în trigon cu Uranus din Casa a 6-a să faceți în așa fel încât să atrageți oamenii, astfel încât să vă creați independență în zona financiară și să nu dați doar voi.

Capricorn

Uranus în Casa a 5-a, Soarele în casa voastră? Ce trebuie să învățați voi astăzi? Să fiți foarte narcisiști. Adică să nu dăm într-o tulburare de personalitate, dar astăzi, Soarele în Casa 1, vrea ca voi să fiți liberi, să vă puteți manifesta fără să se supere cineva pe voi și indiferent dacă veți supăra pe cineva trebuie să vă dezvoltați partea aceea narcisistă. 

Vărsător

Soarele fiind în Casa a 12-a voi trebuie să decideți când vreți să vă odihniți și când vreți să nu vă odihniți, adică faceți-vă planurile pentru perioada următoare, astfel încât să le ziceți oamenilor: "Domnule, eu am o perioadă mai grea cu evenimentele astea voi avea nevoie din când în când să mă duc undeva, să stau pe un scaun și să nu vorbesc cu nimeni". Și mai face ceva trigonul ăsta pentru voi, zice că nu vă trebuie neapărat o casă. Oriunde vă duceți vă puteți găsi liniștea. Că e un parc, că e o băncuță undeva în oraș, că un drum, că e un munte, că e oriunde, tu îți poți găsi liniștea, nu neapărat într-un mediu cât mai conservator și cât mai tradițional.

Pești

Trigonul dintre Soare și Uranus pe voi vă ajută extraordinar de mult, nici nu vă puteți da seama. De ce? Pentru că vă puteți face o listă cu planurile pentru viitorul apropiat. Culmea, fără să vă gândiți la nimeni altcineva. Vă puteți face planurile așa, ca un om matur. "Vreau să avansez din punct de vedere profesional", dar nu mai aveți nevoie de la nimeni și nimic că Soarele fiind în Casa a 11-a, Uranus în Casa a 3-a, vă merge mintea și vă merge în așa fel încât să nu mai stați în acea co-dependență cu care sunteți obișnuit și să nu mai stați în acea postură de cele mai multe ori de victimă sau să nu mai încercați să vă sacrificați ca să puteți obține ceva. Ei bine, de astăzi puteți să faceți o schimbare în acest sens.

Previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru celelalte zodii, le găsiți în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel