EXCLUSIV  Horoscop 5 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Faceți PACE cu trecutul

Sursă foto: Pexels / Horoscop 5 ianuarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 5 ianuarie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Astăzi este o zi nemaipomenită pentru curățenie, pentru redecorare, pentru cumpărat ceva pentru bucătărie, o lenjerie, ceva care să vă placă și să vă ajute zi de zi. Să vă ajute în rutina voastră zilnică, dar mai mult acasă, nu la serviciu, acolo unde vă treziți, unde vă beți cafeaua, unde creșteți o floare sau un animal. 

Horoscop SCORPION

Comunicarea cu partenerul e importantă, iertarea, înțelegerea, sau de ce nu, o replică, o poezie, o declarație, o melodie, faceți chestia asta, chiar dacă sunteți singur. Citiți ceva ce vă place, uitați-vă la un film romantic, bucurați-vă sufletul. 

Horoscop SĂGETĂTOR

O cheltuială pe care o treceți cu vederea. Știți cum e? Lasă că trec eu și peste asta. Atâta timp cât nu cheltuiți prea mult pe un lucru care, de fapt, costă mai puțin, e bine. Astăzi, mai degrabă, e bine să găsiți chilipiruri. Cărți, bijuterii, haine, chestii micuțe, dar poate folositoare. 

Horoscop CAPRICORN

Astăzi, pentru doamne și domnișoare le-aș recomanda să se machieze, să se aranjeze, nu contează că nu se duc la serviciu, chiar și în casă, îmbrăcați-vă cu ceva frumos. Pentru domni, pot fi foarte cuceritori astăzi, sau pot fi foarte cavaleri. Și dacă sunteți într-o relație și dacă nu sunteți într-o relație, trebuie să fiți puțin cavaleri astăzi, să vă manifestați această latură. E și păcat să nu folosim zilele astea din când în când.

Horoscop VĂRSĂTOR

Faceți pace! E un moment foarte bun să faceți pace. Dacă ați avut senzația acea că o persoană v-a luat încrederea în voi, v-a traumatizat sau v-a făcut mult rău, faceți pace. Nu zic să iertați, că iertarea presupune așa, un aer de superioritate câteodată, că așa ne-a transmis nouă societatea, ci mai degrabă faceți pace. Să aveți un gând, să aprindeți o lumânare, faceți un ritual, faceți pace azi cu voi și cu trecutul. Nu îl bântuiți și nu îl lăsați să vă bântuie, faceți pace cu el. 

Horoscop PEȘTI

Astăzi dacă vreți să obțineți ceva de la oamenii din jurul vostru trebuie doar să sunați, trebuie doar să scrieți, că durează puțin timp, Venus e în Capricorn, e retrograd, vă stresați puțin, dar dacă vreți să obțineți ceva sau de mult v-ați pus în cap că trebuie să faceți ceva, astăzi puteți să faceți pasul acesta. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel