EXCLUSIV  Horoscop 5 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Întindeți antenele și vedeți ce aflați!

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

O să te necăjești ușor pe ce se întâmplă la serviciu. O să le iei personal, o să îți sară țandăra, o să plângi, poate te victimizezi, poate te enervezi, îți faci tot felul de scenarii. Bine ar fi să ajungi cât mai repede acasă și să dormi. 

Horoscop SCORPION

Luna este bine astăzi, în Pești, lângă Neptun, a trecut de Jupiter. Ai nevoie de armonie. Este multă zăpăceală, multe străzi pline în viața ta. Și străzi și autostrăzi ocupate, dar ai nevoie de armonie, iar asta depinde doar de tine, nu aștepta ca ceilalți să ți-o ofere. Oferiăți-o tu!

Horoscop SĂGETĂTOR

Ce aș putea să spun despre o asemenea zi pentru tine decât că te gândești cum să cheltuiești niște bani, te gândești cum să cheltuiești niște bani, te gândești cum să câștigi, cum să salvezi, cum să economisești. Te gândești la bani! Astăzi vorbești despre bani sau trebuie să faci cumpărături și începi să îți dai seama că bugetul pentru ianuarie era altul sau stai că trebuie să iau salariul sau am cheltuit banii din salariu pe care nu i-am luat. Ia vezi tu!

Horoscop CAPRICORN

Ți-ar prii astăzi să ieși puțin din carapacea ta, să folosești toate planetele pe care le ai în semnul tău, să folosești această lună și să fii precum o antenuță. Să fii atent atunci când ieși din casă la ce zic vecinii, nu neapărat că vrei să asculți bârfele. În lift, pe scări, când cobori, când te duci la magazin. Observă astăzi! Stai așa cu antenuțele și vezi ce afli. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vorbim despre o confuzie, efectiv o confuzie! Cine ești, de ce ești, cum ești, sunt și zile din astea. Și e bine când sunt zile din astea să nu iei o decizie importantă. Așa, de zi cu zi, se mai întâmplă. 

Horoscop PEȘTI

Luna este în semnul tău și ești plin de emoții. Toată paleta de emoții la tine vine astăzi și cu celelalte planete care sunt acolo în casa a XI-a, te întâlnești cu cineva care îți spune că ești nu știu cum, îl aprobi, pe urmă te întâlnești cu cineva care spune nu știu ce, imediat te lipești și de acea etichetă. Astăzi ești cum vrei tu, de câte ori vrei tu și chiar e bine din când în când să te pui în tot felul de roluri.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel