EXCLUSIV  Horoscop 5 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care face schimbări la locul de muncă. Ai grijă cu șefii!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pavel Danilyuk Pavel Danilyuk)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pavel Danilyuk Pavel Danilyuk)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Începe dezlipirea de sărbători și apare dorința de noutate. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. 

"Pe 5 ianuarie, Soarele din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Începe dezlipirea de sărbători și apare dorința de noutate. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. Ne apropiem de prima Luna Plină a anului, pe 7 ianuarie. Cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn în astrogramele natale vor avea câteva zile mai instabile din punct de vedere emoțional", transmite Daniela Simulescu. 

BERBEC

Trebuie să te gândeşti la independența la locul de muncă. Să nu depinzi atât de mult de colegi şi de şefi, să ai o libertate de mişcare mult mai mare în ceea ce priveşte zona financiară.

TAUR

Ai nevoie să te gândeşti de ce resurse să faci rost astfel încât să călătoreşti, să te plimbi. Trebuie să ai libertate de mişcare în ceea ce priveşte studiile, doar tu trebuie să ai decizia în acest domeniu. 

GEMENI

În momentul în care ţi se întâmplă ceva neplăcut, nu dramatiza mai mult decât este cazul. 

RAC

Ai mai multă libertate în ceea ce priveşte planurile de viitor, să nu depinzi mereu de partener sau el de tine.

LEU

Îţi trebuie independență în zona profesională, să nu stea colegii pe capul tău, să nu îţi spună şeful tot timpul ce să faci. Vei învăţa că ceea ce faci tu nu depinde tot timpul de ceilalţi, ci doar de tine.

FECIOARĂ 

Dacă eşti mai posesiv cu copiii, poate îi mai laşi să se descurce şi singur. Sau poate tu ai fost mai dependent de părinţi şi azi ar trebui să înveţi să nu gândeşti doar ca ei sau să faci doar după cum îți dictează ei.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel