EXCLUSIV  Horoscop 5 iulie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Weekend cu răsfăț și relaxare pentru mai multe zodii. "Dansați cu viața!"

foto: Freepik
foto: Freepik

Se anunță un sfârșit de săptămână cu relaxare, schimbare de look, garderobă reînnoită, reconectare cu familia și... liniște. Multă liniște.

Weekend cu Lună Nouă în Rac, nu prea bună pentru vacanțe și concediu, dar pentru cei care vor cu adevărat să se relaxeze se găsesc și alternative: se pot simți ca în concediu oriunde. Este nevoie doar de puțin mai multă orientare și ceva mai multă atenție la detalii.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne spune ce ne așteaptă în acest sfârșit de săptămână.

Berbec

Luna Nouă în Casa a 4-a. Ce înseamnă asta? Că ai face bine să mai stai și pe acasă, să vorbești cu părinții și să te mai liniștești. Nu e bine să exagerezi cu planificarea activităților pentru zilele următoare.

Taur

Îți priește perioada! Pentru că Marte în semnul tău face aspect bun cu Saturn, Luna Nouă se petrece în Casa a 3-a, ești foarte blând, foarte tolerant, empatic, ești chiar foarte dulce.

Gemeni

Nu ar strica să vă răsfățați puțin în acest weekend! Doamnelor, știți ce aveți de făcut... vă coafați, vă machiați, domnilor, la fel, vă cumpărați ceva sau ieșiți cu prietenii la un meci de fotbal -  deci e nevoie de cheltuieli pentru propria persoană.

Rac

Luna Nouă e în semnul vostru. Trebuie să vă înnoiți! Că e schimbare de look, că e ceva nou în garderobă, că e o călătorie, o vacanță... ceva nou. Aveți nevoie de ceva nou care nu trebuie să coste mult.

Leu

Luna Nouă în casa a 12-a vă obosește și vă face să fiți mai retrași. În schimb, ar trebui să fiți puțin mai ambițioși. Să nu mai așteptați să vi se propună sau să pice din cer, ci să vă duceți să cereți.

Fecioară

Vă priește weekendul acesta. N-aveți voi habar cum și cât, indiferent de ce alte lucruri se întâmplă în viața voastră. Eu vă recomand să trăiți totul în mod lent, să așteptați să vedeți ce se întâmplă, să nu forțați, să nu grăbiți, să dansați cu viața!

Previziunile complete, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel