EXCLUSIV  Horoscop 5 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: Nu mai exagerați!

Horoscop 5 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu - Nu mai exagerați!. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 5 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu - Nu mai exagerați!. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei de 5 mai pentru zodii. Află previziunile pentru următoarele zodii: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Balanță și cei cu ascendentul în Balanță. Banii se duc ca nisipul, se duc așa ca printre degete. Nu știți unde și de ce se duc bani. Pierdeți controlul asupra situației financiare. Vă mai reproșează și partenerul. Vedeți voi banii, ochii de dacului, ascund și alte mecanisme în spate. Adică banii nu-s doar hârtii, monede sau ce aveți pe card? Banii reprezintă și altceva: o energie, modul în care ne valorificăm, modul în care ne iubim. Întotdeauna în astrologie, banii au legătură și cu Axa 2-8, adică cu resursele interioare, cu schimbul de energii, de resurse. Cât îți dau eu din mine, cât muncesc eu pentru tine și cât îmi dai tu pentru asta?

Scorpion și cei cu ascendentul în Scorpion. Eclipsa asta, pe unii o să vă răvășească și la propriu, și la figurat. E în semnul vostru. E în opoziție cu Uranus, unde mai avem și o conjuncție Soare - Mercur retrograd. Deci nu prea aveți control asupra celuilalt. Și voi când nu aveți control asupra celuilalt, începeți să faceți tot felul de joculețe, tot felul de scheme, doar-doar să-l atrageți și pe el în jocul vostru. Atunci când l-ați atras, sunteți mulțumiți. Nu vă puneți problema că nu e sănătos! Voi doar veți dramă. S-ar putea că zilele acestea să vă găsiți nașu.

Săgetător și cei cu ascendentul în Săgetător. Aș putea spune că e foarte important pentru voi se face pace cu anumite amintiri sau să învățați. Nu mai exagerați nimic, pentru că aveți tendința asta de a amplifica, deoarece sunteți guvernați de Jupiter. E o tendință bună. Dar, pe de altă parte,  căutarea validării, căutarea respectului, le faceți în mod exagerat, parcă le cereți disperați. Disperarea din zilele astea ascunde, de fapt, cu totul și totul altceva. Și ne-ar strica și o vizită pe la doctor.

Horoscop 5 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Daniela Simulescu: N-o să fie ușor!

Capricorn și cei cu ascendentul în Capricorn. Marte este la voi în Casa 7 și discuțiile cu partenerul legate de copii și de unde merge relația nu sunt plăcute. Una una stabiliți dimineața și alta se discută seara. Cum voi sunteți destul de stabili, tradiționaliști și destul de ancorați, s-ar putea să nu vă convină situația și să aveți impresia că nu sunteți respectați. Dar cred că este vorba despre ce așteptări aveți voi de la cealaltă persoană, iar așteptările, să știți, că sunt foarte toxice de cele mai multe ori.

Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător. Schimbările de la nivel profesional nu prea vă convin. Vă simțiți frustrat de o anumită situație. Dar nici nu comunicați și nu spuneți. Preferați să vă duceți acasă și să vă plângeți familiei. Dar familia cu ce e de vină? Când ajungeți acasă, încercați să vă ștergeți pe preșul de la intrare. Nu complicați weekendul celor dragi atât de mult.

Pești sau cei cu ascendentul în Pești. La sfârșitul săptămânii Venus intră în Rac. Începe o perioadă bună de iubit, de flirtat, de petrecut, de distracție, de speculat, de joacă. Deci veselie! Poate weekendul ăsta planificați un drum, o călătorie, mergeți la un concert, la un eveniment. Voi vă ocupați doar de propria persoană!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel