EXCLUSIV  Horoscop 5 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Daniela Simulescu: N-o să fie ușor!

Horoscop 5 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Daniela Simulescu - N-o să fie ușor. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 5 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Daniela Simulescu - N-o să fie ușor. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei de 5 mai pentru zodii. Află previziunile pentru următoarele zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară.

Berbec și cei cu ascendentul în Berbec. Eclipsa se petrece pe Axa financiară. Poate unora dintre voi li se vor schimba veniturile: la unii se micșorez, la alții se majorează. Cert este că eclipsa vine și cu foarte multă responsabilitate la pachet.

Taur și cei cu ascendentul în Taur. Eclipsa se petrece în Luna Plină. Se petrece în Casa 7 a  relațiilor, ceea ce înseamnă că se schimbă ceva din punct de vedere relațional. Și voi trebuie să renunțați la ceva. Și persoana cealaltă trebuie să schimbe ceva. N-o să fie ușor, dar e necesar.

Gemeni și cei cu ascendentul în Gemeni. Eclipsa se petrece, bineînțeles, pe Axa 6-12, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți grijă cu volumul de muncă, dar și cu modul în care îi lăsați pe ceilalți să-și facă treaba. Adică aveți nevoia asta de control, de a crede că doar voi știți să le faceți pe toate cel mai bine. 

Rac și cei cu ascendentul în Rac. Lună e guvernatorul vostru. E un moment important. Să fiți atenți la următoarea situație. Gândiți-vă că Eclipsa se petrece în Scorpion. Guvernatorul eclipsei, Marte, care e și guvernatoru Scorpionului, e în semnul vostru. Ce înseamnă asta? Eclipsa, pentru unii dintre voi, vă poate da un ghiont, un șut. În  același timp orice șut în fund e un pas înainte. Cu alte cuvinte o criză este o oportunitate.

Leu sau cei cu ascendentul în Leu. Eclipsa vă afectează destul de mult. Din punctul meu de vedere, o să fie greu. Sunteți așa pe placa voastră de surf și vin valuri. Voi treceți de un val și ziceți: gata m-a liniștit. Dar mai vine un val. Apoi încă unul. Treaba stă în felul următor: poate că, la un moment dat, vă duceți în altă parte și nu mai vine atâtea valuri. Adică depinde de modul în care vă raportați la anumite situații. Nu valurile sunt de vină! De ce v-ați dus acolo unde-s valurile?

Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară. Eclipsa se petrece pe Axa 3-9. Aș putea spune că, în anumite discuții, apar niște informații care la un moment dat vă irită și vă supără. Da, când ajungeți acasă ziceți: stai să caut mai multe și cine știe, vă îmbogățiți cunoștințele zilele astea. Dintr-o dată deveniți mai învățați, știți mai multe, aflați mai multe.

VEZI ȘI: Schwartz, economist: Avem probleme mai grave decât jocurile de noroc. Manolescu, fost secretar de stat în Ministerul de Finanțe: Dependența e doar percepție, în realitate nu știm numărul dependenților - https://www.dcnews.ro/dan-schwartz-economist-si-consultant-fiscal-avem-probleme-mult-mai-grave-in-tara-asta-decat-jocurile-de-noroc-dan-manolescu-fost-secretar-de-stat-in-ministerul-de-finante-dependenta-e-doar-per_914946.html

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel