EXCLUSIV  Horoscop 6-12 noiembrie 2023: Berbec, zodia „leneșă” din această săptămână / video

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodii. 

Începem săptămâna cu Luna tranzitând semnul Leului. Venus se pregătește să iasă din Fecioară, dar, până atunci, va face un trigon cu Pluto din Capricorn. Putem spune că prima zi a săptămânii ne oferă susținerea necesară din partea astrelor pentru a face totul cu pasiune și energie. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 6 noiembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care va fi "crizată", astăzi. Nu îți convine nimic!

Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne prezintă situația zodiilor din perioada 6-12 noiembrie 2023, iar de această dată ea ne-a vorbit despre zodia Berbec, cunoscută pentru încăpățânarea de care dă dovadă. Mai mult, situația este una inedită deoarece „Marte, guvernatorul Berbecului, se pregătește de o poziție cu Uranus”, lucru care face ca reprezentanții acestei zodii „să treacă de toată săptămâna”.

În această perioadă, nativii Berbec au de câștigat pe partea relațională, totul culminând cu „punerea punctului pe i ”:

„Relațiile vor fi mai funcționale, vei putea să te raportezi la celălalt, îi vei ajuta și pe alții în viața ta. Și cei care vor intra în viața ta îți vor oferi aceleași lucruri. Vei dori să înveți, să te plimbi, să cunoști tot felul de informații pe care nu le știai până acum. Ce contează pentru tine este că Marte face poziția cu Uranus, iar când se va întâmpla asta nu vei putea pune punctul pe i.”, a mai precizat Daniela Simulescu.

Vezi și: Horoscop, marți, 7 noiembrie 2023

Opoziția Marte - Uranus va avea loc spre finalul săptămânii, iar acest lucru pare să nu influențeze prea mult situația, deoarece nativii acestei zodii sunt deja în „pâine”. 

„Chiar dacă poziția se va face la finalul săptămânii, tu ești deja în ceafa acestei opoziții încă de mâine, din punctul meu de vedere. Să nu uităm că Saturn este retrograd în casa a 12-a, această casă nu prea ne lasă să facem ce vrem noi și cum vrem noi.”

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 6 noiembrie 2023. Previziunile zilei pentru zodii

Perioada este însoțită și de impredictibilitate, mai ales financiară, dar cel mai important pentru Berbeci este ca aceștia să fie „leneși”:

„Se vor întâmpla niște lucruri, totul impredictibil. După cum spuneam, nimic nu e tangibil, palpabil în viața ta, și atunci, ce este de făcut? Să stai, să nu iei decizii, să nu grăbești. Ai putea spune că va fi o săptămână „superficială” din punct de vedere astrologic. Să nu forțezi absolut nimic. Impredictibilitatea asta pe zona resurselor și a finanțelor te necăjește, te frustrează, asta este, vei face rost de bani. Îți atragi suport, sprijin și ajutor, să nu-ți faci griji în privința asta.”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel