EXCLUSIV  Horoscop 6 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se lasă ghidată, astăzi, de partener. Ești prea obosit!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 2 ianuarie, am avut Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur și-a început tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă. Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală. Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba. Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor. Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

BERBEC

Somn, mult somn, deşi e multă treabă. Astăzi, ar fi bine să şi dormi, să urmezi ce îţi transmite organismul. Vezi ce simţi şi, în funcţie de asta, vei face lucrurile bine.

TAUR

Trebuie să fii sociabil, să ieși în lume, să comunici cu oamenii, chiar dacă totul ţi se pare fals în jurul tău. Bagă-te în seamă, nu sta degeaba. Cine ştie ce vei afla.

GEMENI

Trebuie să ieşi în faţă. Astăzi, trebuie să te impui. Lumea va fi confuză, chiar şi tu, dar nu contează. Este important că iei cuvântul şi eşti destul de întreprinzător. Sună pe cineva, implică-te în ceva!

RAC

Este o zi în care parcă eşti bun cu toată lumea. Vrei să îi asculţi, să îi înţelegi, să te împaci cu ei, să îi accepţi. Astăzi, ai nevoie de conexiune sufletească.

LEU

Munceşti, munceşti, munceşti. Te ocupi de cumpărături, de taxe, de  facturi. Este o zi plictisitoare.

FECIOARĂ 

Te vei uita la partener ca la un zeu, ca la o zeiţă. Astăzi, eşti precum un bureţel, ai vrea să fii direcţionat în toate părţile de persoana respectivă. Este mai greu să te descurci pe cont propriu. Probabil că eşti obosit şi ai nevoie de un ghid. Dacă nu eşti într-o relaţie, poate vorbeşti cu cineva de care îţi place.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel