EXCLUSIV  Horoscop 6 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ depinde de stările celorlalți. ”Trebuie să ai grijă...”

Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Pentru că Luna se mișcă între Leu și Fecioară astăzi, în prima parte a zilei, din punct de vedere profesional, s-ar putea să fii tot o strălucire, dar spre finalul serii să fii dornic să stai mai ascuns, mai retras. Deci dacă ai discuții importante, să le porți în prima parte a zilei, pe urmă, spre seară, nu prea îți mai arde ție. 

Horoscop SCORPION

Este o zi foarte importantă din punct de vedere profesional, dar vezi că mai ales prin colaborările și parteneriatele pe care el ai, unele pot apărea, unele pot dispărea sau unele pot fi rediscutate și rearanjate. ”Până acum m-ai ajutat să plantez sămânța asta, hai să mă ajuți să o și udăm acum sau zi-mi ce mai poți tu să faci cu sămânța asta, de care eu am atâta nevoie să fie plantată.”

Horoscop SĂGETĂTOR

Discuțiile cu colegii pot fi pline de înțelepciune, chiar dacă aceștia îți spun nu. Orice nu pe care îl vei primi astăzi, orice situație neașteptată, neprevăzută din partea celorlalți, ascunde în spate o mare oportunitate, dar trebuie să ai răbdare ca să poți să ajungi în punctul acela în care să poți să consideri că e mai bine că s-a întâmplat așa. 

Horoscop CAPRICORN

În prima parte a zilei depinzi oarecum de stările celorlalți, poate îți convine, poate nu îți convine ce se întâmplă cu ei și te afectează. Spre seară începi să îți revii, începi să vezi și partea plină a paharului, devii mai încrezător și te gândești la următorul pas. Trebuie să ai grijă ce faci în prima parte a zilei, dar și în a doua. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Discuțiile cu membrii familiei, strategiile, planurile care se întâmplă acolo, trebuie să existe undeva un element surpriză. Nu îți pune pe hârtie că faci asta în trei ani, pui acoperișul în doi ani și ferestrele într-un an. Nu! Pune pe hârtie că vrei casă, că vrei pereții nu știu cum și oglindă nu știu unde. Următorii pași, pune pe hârtie ce vrei, dar nu pune pe hârtie și cum îi vei obține. Lasă undeva spațiu de mișcare. 

Horoscop PEȘTI

Cuvintele de astăzi, atât replicile pe care tu le oferi, dar și replicile pe care le primești s-ar putea să fie uimitoare, neașteptate, îndrăznețe pe alocuri și în același timp menite să îți ofere încredere, chiar dacă e stres, chiar dacă e multă, multă instabilitate. Instabilitatea de astăzi, ascunde, de fapt, în spate, foarte multe oportunități. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel