EXCLUSIV  Horoscop 6 noiembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care va fi "crizată", astăzi. Nu îți convine nimic!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Începem săptămâna cu Luna tranzitând semnul Leului. Venus se pregătește să iasă din Fecioară, dar, până atunci, va face un trigon cu Pluto din Capricorn. Putem spune că prima zi a săptămânii ne oferă susținerea necesară din partea astrelor pentru a face totul cu pasiune și energie. 

BALANȚĂ

Trecutul nu îl mai putem stăpâni, nu îl mai putem schimba deloc. Trebuie să vă împăcaţi, să vă treziţi şi să mergeţi mai departe.

SCORPION

Nu vă convin multe, în această perioadă. Prietenii vă enervează. Găsiţi greşeli oricui. Tot ce se întâmplă nu vă convine, sunteţi stresaţi, sunteţi "crizaţi".

SĂGETĂTOR

Pe plan profesional, faceţi diferenţa între şefi, familie, prieteni. Trataţi cognitiv totul. Nu mai trataţi nimic emoţional, la locul de muncă. Nu este momentul, nu vă face bine.

CAPRICORN

Aveţi în vedere faptul că v-ar prii să vă deschideţi mintea şi să discutaţi cu nişte persoane mai deştepte decât voi, să citiţi o carte, să învăţaţi ceva nou care să vă ajute.

VĂRSĂTOR

Poate că aţi trecut prin tot felul de momente extremiste şi a trebuit să învăţaţi ceva despre voi, nu neapărat despre ceilalţi, şi să învăţaţi cât puteţi duce.

PEȘTI

Este un moment de neputinţă, mai ales în relații. Oamenii dragi nu pot să fie alături de voi aşa cum aţi visat sau cum s-a întâmplat până acum. Trebuie să învăţaţi să vă descurcaţi şi singuri, să aveţi o relaţie mai bună cu voi înşivă.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel