EXCLUSIV  Horoscop 7 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să fie atentă la banii pe care îi dă altora. S-ar putea să regreți!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Vă recomandăm să vă pregătiți din timp pentru sărbători pentru că următoarea retrogradare a lui Mercur va aduce numeroase încurcături, amânări, anulări și întârzieri. Dacă nu aveți o soluție de rezervă sau strategii, veți pierde resurse. Chiar dacă retrogradarea propriu-zisă începe abia pe 13 decembrie, efectele se simt deja. 

BERBEC

Vorbim despre idei de a face bani, de o educaţie pe plan financiar. Poate ceri un sfat, poate citeşti ceva. Începi să îţi faci planuri pe luna decembrie.

TAUR

Mintea ta este de minune, astăzi. Doar că există un risc să privești totul foarte abstract şi să te bazezi doar pe ce ţi se pare ţie ideal şi să uiţi de firul ierbii, de partea asta de zi cu zi. Câteodată este bine să avem idei măreţe, dar trebuie să ne gândim cum le implementăm în rutina noastră.

GEMENI

Orice aspect pozitiv îţi convine, îţi place. Dar mai e şi altceva astăzi. S-ar putea să fii prea generos, să dai bani cu împrumut, de la tine şi apoi să te trezeşti cu multe regrete. Încearcă să nu te sacrifici mai mult decât este cazul.

RAC

Faci echipă cu oamenii din jurul tău şi lucrurile merg de minune, pentru ac eşti dispus să comunici direct şi să spui ce poţi şi ce nu, de ce ai nevoie.

LEU

Succesul tău în cariera depinde, astăzi, de colaborarea pe care o ai cu colegii. Cu cât vorbeşti cu ei, cu cât ştii câte ceva despre fiecare, cu cât analizezi, îi implici în ceea ce faci, cu atât şefii te vor aprecia mai mult.

FECIOARĂ 

Un aspect minunat pentru a-ţi împărtăşi sentimentele. Iubirea aia autentică nu este doar cu laude. Astăzi, ai un aspect minunat pentru a te duce şi a spune ce ţi-a dăunat tine, în ultimul timp, mai ales în relaţie.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel