EXCLUSIV  Horoscop 7 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vă BÂNTUIE fantomele trecutului

Sursă foto: Pexels / Horoscop 7 ianuarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 7 ianuarie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Aveți extreme. Conjuncția contează la voi această conjuncție pentru că Venus e guvernatorul vostru. Aveți momente când vă implicați 100% în chestiunile legate de familie, sau momente când nu vă implicați nici voi și îi lăsați pe ceilalți. Nu știți nici voi cu ce parte să țineți, cu voi sau cu ceilalți. E un du-te - vino din acesta, sâcâitor.

Horoscop SCORPION

Doamne ce papagal aveți zilele acestea, cu această conjuncție în casa a treia. Și voi vă mirați de cum vă cred oamenii. Puteți să inventați să înfloriți, să faceți tot felul de scenarii, să faceți tot felul de efecte speciale, când vorbiți să vă agitați, să vă plimbați, să vă mișcați, să reușiți să convingeți oamenii de ce nu v-ați gândit niciodată în viața voastră că o să reușiți. Hai, vorbiți!

Horoscop SĂGETĂTOR

Aș vrea să ne auzim luni, când o să vreau să vă întreb pe ce ați cheltuit în ultimul weekend și voi să ziceți că ați luat una sau alta. Aveți grijă la cheltuieli, vă rog. Adică puteți să cheltuiți bani, dar nu atât de mult și cum spuneam zilele trecute, să nu dați de 10 ori mai mult pe ceva. Nu are rost. 

Horoscop CAPRICORN

Dacă pentru alții conjuncția de duminică nu vă este prielnică, vouă vă poate fi prielnică, pentru că vă poate reuși ceva, mai ales pe plan amoros. Să cuceriți o persoană, să faceți o persoană să se întoarcă la voi, să îi faceți pe alții să vă zică că ați avut dreptate sau, de ce nu, dintr-o dată să vă dați seama că v-ați tunde, v-ați coafa, m-aș îmbrăca altfel, m-aș manifesta altfel și, de ce nu, m-aș iubi mai mult. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Este periculoasă această conjuncție pentru că vă puteți lăsa păcăliți de fantomele trecutului. Ori vă bântuie anumite persoane, foști parteneri, ori persoane pe care le-ați plăcut sau pentru care aveți o oarecare atracție. Nu! Mai stați, vă ee mai bine, iar solitudinea vă este prielnică zilele acestea, să știți. 

Horoscop PEȘTI

Pot apărea momente de invidie și gelozie între prieteni. Un prieten sau o prietenă se uită la voi sau voi, la fel, și să nu vă convină anumite lucruri și să apară ciondăneli din acestea copilăroase, dacă e să mă întrebi pe mine, să fie din prostie, dar ceva să vă supere. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel